Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
Chemia w kuchni. 
Autor Wiadomość

Dołączył(a): 17 wrz 2017, o 13:00
Posty: 2
Post Chemia w kuchni.
Witam wszystkich. Interesuje mnie pewne pytanie. Moze blahe ale nie znalazlem odpowiedzi. Toszke gotuje. I tu pytanie.
Czego nie mozna dodawac do zupy ogorkwej chodzi o przyprawe (ziolo) bo moze byc szkodliwe. Niby malo kto o tym wie i wszyscy tak robia ze dodaja to ziolo. Pytanie zadala mi znajoma bo jej corka dostala takie na lekcji.
Czy ma to zwiazek z kwasem mlekowym ktory jest w ogorkach i moze w tym ziole cos jest i zachodzi jakas reakcja biochemiczna i powstaje szkodliwy zwiazek???
Dziekuje za odpowiedz lub jakas wskazowke.
Pozdrawiam.


17 wrz 2017, o 13:18
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1 ] 

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Multumiri adresate phpBB.com & phpBB.ro..
Design creat de Florea Cosmin Ionut.
© 2011

..