Ej chyba się machles jak moższ mieć 18 lat i być w 3 kl gimnazjum
[Ok naprawil juz glupia pomylka ]
Ostatnio edytowano 26 gru 2006, o 18:08 przez Anonymous, łącznie edytowano 1 raz
26 gru 2006, o 15:20
blizzard
@MODERATOR
Dołączył(a): 17 sty 2006, o 00:29 Posty: 703 Lokalizacja: behind enemy line
Ja miałem takiego asiora w gimnazjum Ale w porządku kolo był
26 gru 2006, o 17:01
beaker
Zasłużony dla forum
Dołączył(a): 23 wrz 2006, o 18:25 Posty: 149 Lokalizacja: Świętokrzyskie
ja jestem w 2 gimu.. i w calym jest z 10 takich agentow. jeden ma juz 18 ale ten rok go zostawili. poki co jego frekwencja obecnosci wynosi okraglutkie 0% i reczej spoko nie jest..
26 gru 2006, o 18:08
HmX
Witam, Mam na imię Krystian, mam skończone 15 lat (koncze gimnazjum), dalej ide do technikum Mechanicznego. Interesuje sie wszytskim po trochu, jak tutaj większośc z nas.... Gram troche na gitarze, troche zabieram się za projektowanie www, itd. zarządzanie siecią bezprzewodową, pozarnictwo, wyscigi motocyklowe w których biore (brałem) czynny udział, uwielbiam pływac i co miesiąc miec inną dziewczyne Moje hobby to motor obecnie nie mam bo chce kupic Honde NSR 125 a niedawno sprzedałem Yamahe TZR 80, jazda na rowerze i oczywiscie chemia..... Mieszkam w wielkopolsce.
Pozdrawiam
18 lut 2007, o 00:30
rdx16
Witam wszystkich ja mam na imie Daniel skończyłem 17lat jestem wieśniakiem .Interesuje sie elektronika i piro .Moje hobby to jazda na brata Y2K lubie czytac i uprawiac duzo seksu no to wszystko prawie o mnie wiecie a mieszkam w okolicach Łodzi
_________________ Odpalanie tylko radiowe , niema lipy
18 lut 2007, o 00:46
chemil
Dołączył(a): 22 kwi 2006, o 21:36 Posty: 113 Lokalizacja: Z Czarnobyla
Możedorzuce swoje 4 grosze . My name is Miłosz . Ich wohne in Włocławek . Interesuje sie (oczywiście) pirotechniką , i ogólnie całą chemią . Słucham rocka i punkrocka .
8 lip 2007, o 01:16
Vendral
**
Przekopując forum szukają ciekawego tematu na odpisanie natrafiłem na ten więc wypada coś napisać Otóż:
Imię: Marcin
Zainteresowania związane z piro: MW (krótko zwięźle i na temat ) no i trochę piro żeby nie było
Zainteresowania oprócz piro: Muzyka (dwa razy pisać mi się nie chce Pisałem już w temacie jaką muzykę słuchacie dla tych co nie chce im się "skakać" to powiem ogólnie metal), No a jak przy muzyce jesteśmy to oczywiście woodstock (tradycja coroczny zgon ) Informatyka(Jaka tam informatyka po prostu granie na kompie ) Gry (No wiadomo że na kompa Counter Strike, Unreal Touranemnt 99 (ale inne też ), Warcraft 3 dokładniej battlenet no i oczywiście moje ulubione RPG Może od najlepszych : Planescape Torment, Baldurs Gate (oprócz 2), Fallout (wszytkie ale tactics niestety odpada ) Morrowind oraz resztę RPG w sumie to każdy jest dobry ale te to najlepsze jak dla mnie. Żeglarstwo (to już w sumie w genach a nawet w nazwisku ) Picie piwska (szczególnie mojego z tradycją czyli Sarmackie Mocne za 3zł litr w Biedronce ),YouTube (tak to w sumie moje zainteresowanie bo poświęcam temu portalowi jakieś 3-4 godziny dziennie - uzależnienie ) , Rycerstwo (ogólnie pojęte ale głównie to produkcja uzbrojenia ), Militaria (głównie to rodzaje broni i technika obsługiwania ich), Matematyka (sic No w sumie to taki profil w liceum i zapewne na studiach ,więc nie sposób nie lubić matmy )No i na koniec to Magia (tego nie rozwijam bo się jeszcze przestraszycie i uciekniecie z forum )
Ps. Ten dział przypomina mi jakieś strony typu fotka lub inne tym podobne
No to w sumie się rozpisałem (chyba pierwszy tak długi post)
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 20 lip 2007, o 14:35 przez Vendral, łącznie edytowano 1 raz
8 lip 2007, o 03:35
prezes- the inventor
**
tysz jak temat odkopany to wkraczam do akcji
Imie : Rafał
Zainteresowania pirotechnika widowiskowa, chemia organiczna z nutką nieorganicznej, chemia doświadczalna, medycyna i kriminalistyka (to ostatnie tylko troszke : P)
Hobby: Extreme jazda na rowerku (downhill i te bzdety), gry (tylko ps, ps2 i ps3 dla gier tylko te trzy konsole dla mnie istnieja :] )
Additional information : łatwo wpadam w dołki (czyt. depresje), potrafie sie śmiać z byle czego xD + podchodze z masą emocji do kazdej sprawy
P.S. wiele osob mowi ze dziwak jestem ale ... co mi tam to moj styl
8 lip 2007, o 16:45
Chuher
imie: Piotrek
rocznik: 1991
Zainteresowania: gitara elektryczna, BMX, chemia i te takie głupstwa
Mieszkam w Cieszynie i się z tego ciesze takie zadupie, ale za to tanie piwo jest - i tu sie ujawnia następne hobby..
_________________ Młody mąż wyniósł z pożaru swoją świeżo upieczoną żonę!
8 lip 2007, o 18:23
Ce-Ha
witam
imie: Grzesiek wiek: 18
stan cywilny: prawie żonaty
jestem z Lublina od września zaczynam 3 klase technikum o profilu technik analityk zainteresowania chamia, elektronika, i wszystko co wpadnie mi w ręce. słucham różnej muzyki od metalu po przez disco do HH no to tyla:D
a tak sie spytam porzeczytaniu tego tematu stweirdzam że niema na tym forum żadnej dziewczyny... ?>?
jak sie myle to poprawcie
9 lip 2007, o 15:11
Alchemik
**
Dołączył(a): 4 gru 2006, o 08:37 Posty: 611 Lokalizacja: Średniowiecze
Oj są, kolego, dodam - i to jakie Łby nie z tej ziemi i to czyni z nich wspaniałą płeć
Pozdrawiam Alchemik
_________________ ALCHEMICZNA KRUCJATA
Sapentiam, prudentiam et scientiam.
Z rtęcią reaguje dusza...
Eksperyment prowadzi do poznania. Teoria do wiedzy. Synteza tej pary - mądrością staje się w głowach najwytrwalszych.
Imie: Łukasz(nie pasuje mi)
Rocznik: 1992,
Zainteresowania: Chemia, piro, nagłośnienie i wszystko co z nim związane, Gra na perkusji i gitarze basowej (kiedyś jeszcze keyboard i flet prosty)
muzyka: house, trance i takie tam...
stan cywilny: wolny
zamieszkały: taka wioska koło żywca(płd Polska)
Mi też wszyscy mowia ze jestem dziwny bo nie interesuja mnie np. auta ale mi to lotto, z reguły ryzykant (ale kocham BHP!), zrobie wszystko czego inni boją sie zrobić, lubie robic jaja w szkole(spłukac noz ze stołowki w kiblu albo wrzucic komus calego ogorka kiszonego do plecaka)
pzd. Chemical_brother-kumpel z laba i poligonu
7 sie 2007, o 13:11
Burn
Imie: Burn
nazwisko: nieznane
zainteresownia: bron palna (artyleria ), bon pneumatyczna,strzelectwo, lotnictwo, chemia, elektronika, mw, gram na gitarze elektrycznej
muzyka: Punk rock
z kad : TM
uczeń LO... ale juz ostatni rok
_________________ "BURN IT UP"
7 sie 2007, o 13:30
gambit
**
No więc..
Imie: Bartek
Zainteresowania: chemia de facto...., piro gdy wymaga tego sytuacja (pokazy w szkole )
Zawód: Uczeń III kl LO...
Yyyyyyyyy... co jeszcze... Zawsze ubieram sią na czarno chociaż metalu k...a nie toleruje
7 sie 2007, o 14:04
Dawidq
**
Imię Dawidek xD
Stan cywilny : zajęty
Miejsce zamieszkania: gdzieś w Kosmosie , galaktyka: droga mlycno niebieska planeta trzecia od słońca xD , kontynent Europa xD okolica bieguna południowego dobla dali xD
Zainteresowania : to tak:D Astronomia , Informatyka ( system cały , hackerstwo , łamanie zabezpieczeń , itd... ) Kryptozoologia , Zjawiska Paranormalne , Ufologia , Kucharstwo , SETI , książki , najnowsze technologie , Chemia , Pirotechnika , wyrób broni (miecze , łuki , nożyki , strzały , bełty bla bla...) , sztuki walki ,walka katana , numchaco , kijem, gimnastyka , Survival , architektura ( w zeróce pierwszy domek na drzewie zrobiłem , potem w 3 klasie podstawówki powiększyłem i dobudowałem piętra 2... , w 4 klasie kolejny domek teraz niechce mi sie bawic) cwiczenie ducha -medytacja , paleontologia , filatelistyka dawniej , Cywilizacje , Moja Ukochana Dziewczyna i ogrodnictwo , łażenie po drzewach i parkour tloche jak mi sie nudzi to se poskoce xD , Pozdro niechce mi sie myślec bo obiad <mniam> AHA ;p Jeszcze religia <cwaniak> mam różne wysokie miejsca w Kosciele animator , lektor bla bla... nieche mi sie wymieniac xD
Imie: Orest
Nick: Orko
Stan cywilny: Narazie wolny (Żul )
Pochodzenie: Wrocław
Zainterowania: Informatyka (HTML, troche Java i Hacking kocham to), ostatnio bardzo zajalem sie chemia ( przede wszystkim pirotechnika + doswiadczenia) od kiku lat Le Parkour i troche Akro lubie sie posmiac (robic wkretowe banie) i ogolnie jestem wesoly (cos odwalic to jest to)
I oczywiscie jak Avatar pokazuje
21 sie 2007, o 12:29
Sharker
Imie: dla wtajemniczonych
Nazwisko: dla bardzo wtajemniczonych
Muzyka: Amerykański rap i dobry trance
Zainteresowania: wyliczyłem że za młodu interesowałem się jakimiś 70 "dyscyplinami" : elektronika, mechanika, robotyka, muzyka, modelarstwo, komputery, robienie prostych gierek, astronomia, militaria.........
Jak co to służe pomocą
21 sie 2007, o 12:42
Shenshin
danio napisał(a):
nazywam sie daniel mam w maju będe kończył 14 lat..chyba jestem najmłodszy z was...chodze do 1 gim. interesuje sie chemią, pirotechniką, terrarystyką narazie czysto teoretycznie,bo jak narazie to żadnego zwierzęcia nie mam i bardzo lubie....to sie chyba nazywa trial....czyli jazda na rowerze na jednym kole, manual, bunny hp itd. pozatym to wszystkim po troche, słucham hip hopu(hemp gru, WWO, eminem itp.), poza hip hopem to słucham jeszcze linkin park,limb bizkit, nirvana...to chyba wszystko o mnie
pozdro dla wszystkich
Nie jesteś najmłodszy... vvvv
Jestem Grzesiek mam 13 lat i mieszkam w Sobolewie, jakieś 80 km od Wawy
Interesuję się pirotechniką, modelarstwem, majsterkowaniem oraz wiele innych...
Ulubiony rodzaj muzyki: eeee... Punk-Rock, Hard-Rock, Metal (przez brata)
Jeszcze trip- hop trochę.
No i to chyba na tyle. nie mam zdięcia (miałem ale usunąłem)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości