Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Wybuch w Suchym Lesie 
Autor Wiadomość
**

profui niejednemu tez sie iekiedy cos wymyka spod kontroli wazne tylko zeby nikomu nie zrobil krzywdy i razie wypadku zrobil co nalezy oczywiscie tez wszystko zeby zapobiec wypadkowi. zagrozenie jest wszedzie i zawsze chociazby takie ze w ziemie moze zaraz j*bnac meteoryt i to jakis spory i jazda śupel tak samo nie wiadomo kiedy Wam mix odwali noomer dlatego najlepiej takie rzeczy majstrowac gdzies z dala od ludzi zeby wrazie czego conajwyzej samemu sobie zobic krzywde (czego nikomu nie zycze). takie piro w piwnicy etc. to tylko konwencjonalne fontanny i wulkany ew. rzymskie ognie a sm'y hm no ja juz bym sie zawachal. petardy stanowcze nie i szelki to samo i inne "glosne" niebezpieczne (chodzi o te bardziej) fajerwery. wiec na start jak ktos se chce troche zabawic to niech sobie poszuka jakiejs malej miedzymiastowej budy na pol zad*piu a nie kupuje odczyny i robi naraz 100g fb'ka (to nie ma nic wspolnego z kolesiem o ktorego chodzi w temacie wiec lapy przy sobie)

oczywiscie na koniec niech kolega zdrowieje i jesli zrobil jakas glupote to zeby wyciagnol z tego wnioski i nie zrobil owej glupoty nastepnym razem i/lub nie ch sobie da spokuj z piro.

30 paź 2007, o 19:57

Post wybuch w suchym lesie
siemka.Akurat tak się składa że ten chłopak któremu na szczęście tylko naderwało kciuk,to mój najlepszy kumpel.mogę was zapewnić że wiedział co robi i był to nie szczęśliwy wypadek.Robiąc otwór na lont,zaiskrzyło i nieszczęście gotowe :(
a robił to w piwnicy pod domem,dlatego szyby wyleciały.

6 lis 2007, o 20:15

Hmm to już drugi post kumpla...Coś tu nie gra Czemu go tak bronicie?? Przecież to nie jest forum jakiegoś FBI :wink: Nie ścigamy pirotechników Nie ma obawy 8)

Obrazek

Obrazek

6 lis 2007, o 20:27

Robiąc otwór na lont,zaiskrzyło i nieszczęście gotowe

W takim razie to nie żaden nieszczęsliwy wypadek :) nie przestrzegal BHP to urwało proste :roll: przeca dziury na lont robi sie przed wsypaniem mieszanki :roll: Trza umieć nazwać rzeczy po imieniu :)

6 lis 2007, o 20:41

He he,kretyn niesamowity żeby taki cyrk odwalić i w ogóle,moja mama
czyta wiadomości na tvn24.pl niestety przeczytała to i teraz muszę robić mieszanki itp. gdy starzy są w domu!

!!!!!!!!!!ŻAL DUPĘ ŚCISKA!!!!!!!!!!

prostu żal,sam nie jestem pełnoletni ale o zasadach BHP mam pojęcie,mieszaniny robie w piwnicy lub mniej groźne w pokoju
a nie tak jak ten ze coś tam robi i mu wybucha!!!IDIOTA!!!

Tomek.

http://malutki.vitnet.pl/viewtopic.php? ... sc&start=0
wchodząc tutaj pomagasz biednym dzieciom :)
Ofiaruj 20gr to nic nie kosztuje :)

6 lis 2007, o 20:57
**

się okaże, że na jego twardym dysku znajdą zakładki do forum brainiaca i wybuchowej pasty :) o kolorze fioloetowatym :roll:

6 lis 2007, o 21:29

Tomek nie masz pojęcia jak to się stało.Może jak tobie się takie coś zdarzy to zrozumiesz.

7 lis 2007, o 15:51
@MODERATOR

korpus byl pelen dlatego kto normalny wierci dziurkę na lont w czyms co iskrzy podczas wiercenia ( czyli metal lub pcv zebraly sie ladunki i wyladowanie elektrostatyczne )

7 lis 2007, o 17:01
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2