Odpowiedz w wątku  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Siłownia i treningi 
Autor Wiadomość
@MODERATOR

sobota: pasza (bo jestem w domu)
niedziela: pasza (bo jestem w domu)
poniedziałek: dieta (bo jestem już na studiach), dieta chmielowa
wtorek: dieta chmielowa
środa: odpoczywam przed czwartkiem
czwartek: impreza alkoholowa
piątek: żarcie (bo wracam do domu)

:wink:

jak się będziecie stosować to w pół roku będziecie tacy duuzi i silni jak wujek blizz 8)

A poważnie to ćwicze strasznie nieregularnie, jednego dnia sztanga etc, raz pójde na siłke raz nie, ale od jutra chce w miare regularnie robić pompki brzuszki i biegi każdego dnia :D

Studentem jestem i nikt, kto ma wódkę, nie jest mi obcy.

6 kwi 2008, o 00:10
@MODERATOR

I po co płacić? Można cegłą cwiczyc, potem przejsc na worki z cementem itp...

ja tam w pracy mam mozliwosc codziennego ciwczenia spaceru farmera z beczkami kawasu siarkowego, ale przeciez w pracy przemeczac sie nie mozna - od tego sa wozki, rolki i dzwignie ;D

a powiedzcie mi cos takiego - mowicie, ze jak w jeden dzien robisz cos, to w drugi nie mozesz czegos innego - a jak jest z np. 2 dniowa przerwa ? bo ja jak ze znajomym chodzimy (no dobra poki co ja bylem raz kumpel 4 :P ) to sobie robimy krotkie serie z malym obciazeniem na wszystkie partie miesni
ale cos mi sie powoli wydaje, ze zaczne robic tylko te cwiczenia ktore mi sie podobaja ;)

6 kwi 2008, o 00:19

też już od dawna nie mam zakwasów pojawiają sie tylko na początku cyklu i nie ćwiczę z zakwasami trzeba dać mięśniom czas na regeneracje bo inaczej się popalą i nic dobrego z tego nie wyniknie , po cyklu trzeba zrobić przerwę dwu tygodniową bo zwiększanie obciążenia nie da przyrostu tylko w siłę idzie i stawy nadwyręża, mięśnie przyzwyczajają się do ćwiczeń więc trzeba co jakiś czas je zmieniać,jak ktoś lubi siłownię to po jakimś czasie 5 dni w tygodniu nie wystarcza do zrobienia wszystkiego , ja zawsze sobotę i niedziele odpoczywam :)

6 kwi 2008, o 00:29

a powiedzcie mi cos takiego - mowicie, ze jak w jeden dzien robisz cos, to w drugi nie mozesz czegos innego - a jak jest z np. 2 dniowa przerwa ? bo ja jak ze znajomym chodzimy (no dobra poki co ja bylem raz kumpel 4 :P ) to sobie robimy krotkie serie z malym obciazeniem na wszystkie partie miesni

bo Wy robicie ogólnorozwojówkę, czyli wszystkiego po trochu małym obciążeniem przez te parę tygodni

a potem trenuje się splitem czyli dzielonym albo jakimś fbw, hst (też wsio na jedynm)

6 kwi 2008, o 09:32
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4