Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ] 
Gry 
Autor Wiadomość
Post Gry
Nie wiem czy taki temat już był ale napiszcie jakie gry(obojętna platforma np.pc)według was są najlepsze albo oceńcie je w skali od 1 do 10. Może zacznę ja : Assasin's Creed pl, Call of Duty 4,Unreal Turnament 3,Gothic cała seria,The Elder Scrolls Oblivion ,stalker ,Legacy of Kain:Defiance,Neverwinter Nights 2.

20 cze 2008, o 16:44

Medal of Honor Airborne: 4/10 (straszna fantastyka).

20 cze 2008, o 16:56
**

20 cze 2008, o 17:02
Tu przyznam racje bo sam mam Ariborna i ta gra nie ma realizmu, chodzi tylko o to żeby biegać i strzelać nic nawet do myślenia.Nie ma porównania z call of duty 4. Zapomniałem dodać do ulubionycg gier Heroes 5 wszystkie dodatki i oczywiście gry z serii total war np. medieval.

20 cze 2008, o 17:04
a i jeszcze jak mogłem zapomnieć o najlepszej polskiej grze wiedzminie, ta gra to najlepsza na rynku rpg. i w dodatku POLSKA gra.

20 cze 2008, o 17:11

Ja lubię wszystkie części gry Gothic, Call of duty, Twierdza i Medieval

20 cze 2008, o 17:32

20 cze 2008, o 21:06

20 cze 2008, o 21:28
**

Osobiście lubię RPG i mając pewne doświadczenie w tego rodzaju gier powiem trzy najlepsze tyuły ,oto one:
Fallout
Morrowind
Planescape Torment
Jeśli ktoś w nie nie grał to nie powinien się nazywać fanem RPG :P . A odnośnie profanacji serii gier typu Heroes ,Elder Scorll nawet się nie wypowiadam bo szkoda słów. Ehh w dzisiejszych czasach to tylko na grafę patrzą ,gdzie te czasy gdzie się grało w Wolfa 3D ,Dooma i w "djuka" :wink: całymi dniami i nocami. Te czasy chyba już nie powrócą... :cry:

Pozdrawiam

20 cze 2008, o 21:38
no co chcesz od elder scorll przecież sam napisałeś o morrowind , i chyba nie grałeś w obliviona, czy tam wiedzmina. A co do starszych gier napisałem przecież o Legacy of Kain:Defiance to była kiedyś gra.

20 cze 2008, o 21:46
**

lol przeszedłem wszystkie eldery łącznie z areną i zaje*** daggerfalem. A oblivion uchodzi za pojarę na rynku RPG. Bohater cały czas jest ciągnięty z "rączkę" jakby miał z 5lat ,zero inwencji twórczej. Do tego dochodzi dziennik w którym wszytko pisze ,zero myślenia. Dodajmy do tego przewidywalną jak cholera fabułę i monotoniczność questów (99% questów wiąże się z zabiciem kogoś) a otrzymamy wyrafinowany kicz dla małolatów ,którzy zaczęli grać w obliviona bo "grafa była fajna". Natomiast co do Soul Reaver to mi się nie podobała cała seria (nie lubię gier z konwertowanych z playstation) ,no może pierwsza część była jeszcze taka taka :P

pzdr

20 cze 2008, o 22:00
@MODERATOR

heh kiedy ja ostatnio w coś ciekawego grałem... zgadzam się z Vendralem - obecnie to już tylko grafa się liczy, pamiętam jak grałęm w hirołsów 3, to były czasy :)

a co do ulubionych
- QUAKE 3 arena - ta gra poprostu wymiata, spędziłem nad nią dzięstki, setki godzim ćwicząc wszelkiego rodzaju strafy, jumpy itd :D
-hirołsi 1,3 - w 2 i 5 nie było dane mi grać, a 4 to kaszana :P
- TES morrowind - zaje****te - przeszedłem podstawe i jeden dodatek, na 2 zabrtakło wakacji ;/ ale jak znajde sejwa na dysku
- parę tytłów z PSP - ale to dawno :P

ogólnie coraz dalej mam do gier, już mnie to niestety nie bawi jak te kilka lat temu - np. w LO czy gimnazjum... ale powiem że fajnie byłoby znowu móc się odprężyć przy jakiejś dobrej gierce, czasem zarzuce na kompie jakieś gierki z amigi, pegasusa czy stare typu mario, doom, wolf3d i to jest klimat i miodność gry :)

pozdro
JK

21 cze 2008, o 04:12

World of Warcraft, Baldur's Gate, Icewind Dale, Gothic, Enemy Territory i jeszcze klasyczny saper ;)

21 cze 2008, o 08:46
A mi Soul Reaver pierwsza część się nie podobała bo było więcej tych zagadek niż siekania. Rozumiem trochę tego, ale to już było irytujące bo więcej czasu poświęcałeś na myślenie niż na dobrą zabawę i dopiero w drugiej części to poprawili.

21 cze 2008, o 10:11

Cóż. Ja dużo gram na swoich konsolach :P Wii i NDS.

Lubie grać w Mario Kart DS, Mario Kart Wii, Animal Crossing: Wild World, Tetris DS, Trauma Center, Elite Beat Agents, Super Mario Galaxy, DBZ Tenkaichi Budokai III, Wario Ware(Wszystkie części, także te z GBA), Pokemon Pearl, Super Princess Peach, New Super Mario Bros., Retro Atari Classics, Zgłaszam też Mii na Mii Contest Channel... dużo tego.

Na PC to grywam w Morrowinda(mniej Casual od Obliviona) robię do niego mody :P.
Także Counter Strike: Source, Warcraft III The Frozen Throne, Trackmania, Worms World Party, Worms IV(Mayhem).
W World of Warcraft też grałem.

Bawie się czasem w Phunie.

Dla chemików polecam grę, o której już chyba tutaj było, Atomix.
Wpiszcie w google: Atomix Game.

Jak chcecie wybrać pomiędzy Wii a PS3 i Xboxem 360, to polecam Wii.
Tak samo DSa w porównaniu z PSP. DS ma oryginalniejsze gry, choć na niego brakuje Patapona i Loco Roco.

21 cze 2008, o 19:15

penumbra, silent hille, simsiaki, :roll: silkroad online

21 cze 2008, o 19:46
Zasłużony dla forum

GTA2, no klasyka, kto nie grał niech się wstydzi! GTA SA również dobra gierca. FEAR, Max Payne, tez nie najgorsze.

22 cze 2008, o 14:46

Medal of honor AA 8/10 (wlasciwie Tylko jedna misja wszyscy wiedza jaka)
Penumbra 9/10
Deus Ex 10/10
Saper 11/10
teraz czekam na dead space :P

22 cze 2008, o 15:02

22 cze 2008, o 16:43
Gierzę w to samo co @gambit, czyli całą serię Age of Empires, jak i również w Dungeon Siege 1 i 2, choć dwójkę mam po włosku :D

23 cze 2008, o 17:32
@MODERATOR

Lineage 2

24 cze 2008, o 00:04
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 21 ]