Dołączył(a): 3 gru 2008, o 21:32 Posty: 284 Lokalizacja: Tiutiurlistan
Coś się dzieje złego z forum
Od kilku dni nie mogłem się zalogować na forum. W Chrome przeglądać mogę swobodnie, natomiast po zalogowaniu wywala mi stronę i pojawia się komunikat: Error 526 Ray ID: 4371e6aedb45647b • 2018-07-08 10:34:55 UTC Invalid SSL certificate Na Firefox taki błąd mam już przy próbie odpalenia forum, w ogóle nie da się przeglądać. Na starym IE 8 jakoś mi się udało zalogować, ale też ciągle pojawia się pasek: "Aby pomóc w zapewnieniu bezpieczeństwa, program Internet Explorer zablokkował tej witrynie możliwość wyświetlania zawartości z błędami certyfikatów zabezpieczeń." Co robić, jak żyć? Czy konieczna będzie zrzutka na implementację https na forum? Ile? Komu? Czy forum ma jakąś kopię zapasową? Czy nie jest zagrożone zniknięciem? Tak wiele pytań.
_________________ Terz chcem gwiasdke.
8 lip 2018, o 12:39
MixerW
Re: Coś się dzieje złego z forum
Świadczy to najprawdopodobniej o błędzie certyfikatu SSL. Jak na razie u mnie wszystko działa bardzo dobrze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości