Witam wszystkich grupowiczów. Pracuje nad ciekawym projektem zatrudnię doświadczonego chemika do pomocy oferuje wysokie zarobki więcej informacji udziele telefonicznie bądź w wiadomości prywatnej
30 paź 2023, o 12:40
Technet
Re: POMOC WSPOLPRACA
Nowy epizod Krainy Grzybów 123 ?
_________________ A kiedy ja dostanę gwiazdkę ? ... Miałem na myśli, że chcę jak Smok :> Strącić jedną trzecią z nieba ...
Good Morning,
PS: Mam Demo wersje internetu.
5 lis 2023, o 14:17
kmno4
Dołączył(a): 9 lip 2004, o 23:05 Posty: 414 Lokalizacja: z Krainy Deszczowców
Grzyby ? A Fe ! Z pewnością to coś bardziej interesującego, np. produkcja antyprykatorów nowej generacji..... Napisz coś więcej userze CH654BR, tutaj sami doświadczeni są. Jaki rodzaj umowy o pracę oferujesz, gdzie, za ile. Bo wysokie to są u mnie drzwi w mieszkaniu. No i przede wszystkim, jaki to profil działalności. Udowodnij, że nie jesteś jakimś głupim prowokatorem.
6 lis 2023, o 00:47
Technet
Grzyby to akurat "A ! Fa " Jak to mydełko ;p
_________________ A kiedy ja dostanę gwiazdkę ? ... Miałem na myśli, że chcę jak Smok :> Strącić jedną trzecią z nieba ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości