Odpowiedz w wątku  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Moda w Japonii 
Autor Wiadomość

4 lut 2007, o 17:41

Nostra=mutant niee Nostra jest(prawie) normalny :lol: Jesli dziewczyna jest inteligetna i ładna to nie bedzie chodzic z dupa na wierzchu. Dziękuje Bogu czytając wasze wypowiedzi ze nie chodze do normalnej polskiej szkoly :lol: Oksanki to u mnie zadkosc. Choc nie wiem czy to do końca dobrze ??

4 lut 2007, o 17:50
**

smakowita moda... mam nadzieję, że przyjdzie do polski ;]

ale tylko szkoda jak za tę modę wezmą się jakieś pasztety albo baby 100kg+

O.o

4 lut 2007, o 18:12
PROFESJONAŁ

Kolejny JapaneseFashionTrend:

Eee tam, to już widziałem wielokrotnie :D. Każda co zgrabniejsza studentka (i nie tylko :wink:) tak chodzi :twisted: .

blizzard napisał(a):
drogi froncie i beakerze, to nie ichwina że są takimi Oksanami. To po prostu defekt genetyczny zwany zespołem nadkobiety, bądź supersamicy. Powód? Trisomia chromosomu X. Efekt? Wyszczególnione 3-rzędowe cechy płciowe, większe piersi, ładniejszy tyłek, szersze biodra, no i niestety zmniejszona inteligencja. Osobiście jak patrze to 3/4 dziewczyn w szkołach ma ten defekt chyba

No coś w tym jest. Wczoraj na ten przykład, jadę sobie autobusem i siedzi blondi. Rozumiecie klimat: kozaczki, mini, blond grzywa, kilo tynku na facjacie i zero mózgu :twisted:
I starcza jedno spojrzenie w oczy i już wiem z kim mam do czynienia :lol:

PS
Ale żeby 3/4 dziewczyn tak miało ??. Hmm, przewalone, chociaż jak obserwuję studentki z 1 roku to chyba rzeczywiście masz rację :( . Nie wiem czy zauważyliście to co ja - ostatnio młode dziewoje ;) mają coraz szersze tyły. Za dużo hamburgerów ?? ?? .

CTX // Eeeetam, wydaje Ci się ;)

4 lut 2007, o 19:33
@MODERATOR

Studentem jestem i nikt, kto ma wódkę, nie jest mi obcy.

4 lut 2007, o 19:41

Hmm?? i gdzie tu znalezc dobry material na żone :roll: :idea:

wlasnej duszy kapitanem

4 lut 2007, o 19:45

A ja, szczerze mowiac, watpie by byla to jakas moda. Wyglada mi to raczej na zdjecia kobiet, ktore chcialy na siebie zwrocic uwage, ale do mody to jeszcze daleko...

4 lut 2007, o 19:57
PROFESJONAŁ

Hmm?? i gdzie tu znalezc dobry material na żone :roll: :idea:

Moja rada: nie szukaj w klubach i dyskotekach... :D

4 lut 2007, o 19:58

za przeproszeniem ludzie zaczynają dostawać kupogłowia

4 lut 2007, o 20:28
@MODERATOR

Eeee Sumar, materiał wszędzie jest gites, tylko dobrą żonę trzeba dobrze uformować... :lol:

Studentem jestem i nikt, kto ma wódkę, nie jest mi obcy.

4 lut 2007, o 20:38

Wg. mnie niech każdy nosi się jak tylko mu się żywnie chce. Jak ktoś jest exhibicjonistą to niech chodzi z gołym wacem po ulicy, z gołymi piersima, czy też damskim łonem. Jak ktoś chce niech nosi szaty od szyi aż po kostki. Powiecie deprawacja młodzieży i dzieci, szczerze mówiąc jak obserwuje zachowania, wypowiedzi oraz sposób bycia młodzieży i dzieci, to boje się żeby one nie zdeprawowały ludzi dorosłych. Jeżeli ktoś ma ładne ciało i chce pokazać niech pokazuje, jeżeli ktoś nie chce oglądać niech odwróci wzrok, dzięki genetyce (taki zwrot, przeciwwaga dla "dzieki bogu") ludzki wzrok jest raczej skupiskowy i jeżeli nie patrzymy na dany punkt to nie widzimy go dokładnie, wiec w czym problem. Jeżeli ktoś jest otyły, szkapowaty, bądź ma brzydkie ciało i ma ochotę się pokazywać - proszę, ale może narazić się nieprzyjemne uwagi - jego wybór. Mnie poprostu nie szokują takie widoki jak na zdjęciach zostały pokazane. Proponuje wyjazd na jakąs większą impre techno, trancemission etc. A propos najbardziej zawsze krzyczą przeciw czemuś Ci, którzy w tym czymś głeboko siedza, ale chcą pokażać że jednak w tym nie siedzą. (ale zawiłe :) )

GG:3716505

4 lut 2007, o 20:55
Wg. raportow Durex'u w Japonii jest bardzo niski poziom wspolzycia.
Jest to spowodowane, brakiem checi ze strony samcow do Japonek, jako ze ci sa wlasnie zafascynowani zachodnimi kobietami.

Nie wiem o co im chodzi azjatki przeciez ladne sa. Jak u nas cos takiego by sie robilo moherki by pewnie strajk zrobily, Rydzyk by tym laska wyzwal od nie wiadomo kogo, pewnie od Żydówek, nie wiem co on z nimi ma.

5 lut 2007, o 16:17

właśnie o to chodzi! u nich zachodnie kobiety u nas azjatki się podobają!

Mój kumpel na lodowisku pod pałacem w Warszawie chciał sie zakumplować z dwoma Chinkami/Azjatkami/Wietnamkami/Koreankami/ch*j wie kim jeszcze ale debil zaczął mniej więcej tak:
- siema jestem Mateusz dacie mi wasze numery?
- raczej nie

inny kumpel
- What's your name?
- JA jestem Ania.

Tak więc chyba wszystko co egzotyczne jest wszędzie bardziej pożądane :P ale ja wolę nasze Polskie dziewczyny :P:P:P

5 lut 2007, o 22:11
Post odp.
Moda jak moda napewno wyzywająca i nie do przyjecia w kaczystanie :cry: co do moherow to moda byla by obrzydliwa :mrgreen:
To samo dotyczylo by facetow zafascynowanych ta modą ,jak dla mnie wymiotnie okropne !! ale mysle ze to kwestja torerancji społecznej zasad i wychowania , niechcialbym sie rozczulac nad zasadami ponoć ogólnie przyjetymi w kraju katolickim :P dlatego macie moherka w odpowiednim wieku w stringach w kraju wolnym prawda że ślicznie wygląda :wink:
eko.

Załączniki:
image001.jpg
image001.jpg [ 40.49 KiB | Przeglądane 7373 razy ]
6 lut 2007, o 01:05
**

a miałem iśc spać i teraz to nie zasnę... gorsze niz koszmar ... nie chce byc niedyskretny ale skąd ty to eko bierzesz ?? :D:D:D:D

co do ludzi... ja po pierwszych 2 zdaniach na gg wiem ze rozmawiam z fanką techno i amerykańskiego hip-hopu co jej iloraz IQ mozna zobrazować sinusoidą ( 1 osiąga o 2 nad ranem, gdy zapada w głęboki sen...). I tak niestety wygląda spora czesc obecnych nastolatek czy jak to nazwać... dlaczego inteligencja i uroda nie idą w parze ( zazwyczaj ) ?? :cry: :cry:

Obrazek

Ostatnio edytowano 6 lut 2007, o 01:17 przez Marc n, łącznie edytowano 1 raz

6 lut 2007, o 01:08
Zasłużony dla forum

6 lut 2007, o 01:13
**

sativ mówił ci ktos ze jak sie pozno je to niezdrowo ?? :D i tego nie wymyslono od tak :D tylko np. na takie sytuacje :D

Obrazek

6 lut 2007, o 01:18
Post odp.
Marc n net is king :wink: szukanie nie boli :wink: Ta Pani akurat jest szczupla i z tego tylko wzgledu zamiescilem bo Sativ dostal by torsji gdyby zobaczyl te 120kg.wylewającej sie wagi w stringach !!
eko.

6 lut 2007, o 01:24

To już jest ?? hmm Jeśli nie macie wyobraźni i lubicie wszystko proste od razu podane na patelni to ta moda będzie wam "smakować", zresztą cały postęp techniczny, kulturalny oraz ewolucja to kontynuacja czegoś co było dominantne, może więc ku uciesze wielu :P przeważy taka moda.
Osobiście nie podoba mnie się to, ale japonia to kraj inteligentnych wynalazców z co najmniej dziwnymi patentami :lol:
A co do dziewczyn to czy są inteligentne i "ułożone" widać właśnie po ubiorze (i zachowaniu) dzisiejszy świat narzuca dużo niepotrzebnych "wydatków" do urody (i nie tylko), telewizja, wszendobylskie reklamy piorące mózgi oraz czasopisma, które dyktują
jaki musi być człowiek i co posiadać aby spełnić oczekiwania społeczeństwa - totalne brednie - aczkolwiek ktoś na tym zarabia :?
Dziewczyna schludna i tajemnicza - oznaka biedy czy dużej inteligencji ?? :)
Świat się kręci, a w naszych czasach to już prawie jest o 180* głową w dół
:D :lol: - ciekawe jest to co będzie za jakiś czas... :wink:

6 lut 2007, o 11:55
Kolejny JapaneseFashionTrend:
Obrazek

;)

e tam :) tak to u mnie wiele dziewczyn na podstawówce i gimnazjum chodzi :D

tak sie panowie zachwycacie, a co byście powiedzieli na to gdyby wasza dziewczyna miała się tak ubierać? :D i dylemat :lol:

Marc, nie mów o hiphopie w ten sposób jakby tą muzyke słuchały tylko głupie nastolatki... Ja równie dobrze moge powiedzieć, że Ci co słuchają metalu przy czarnych świecac jedzą na kolacje koty i popijają je krwią dziewicy :roll:

6 lut 2007, o 12:08
**

łeeeeeee eko liczyłem ja na jakąś super tajną kolekcje a tu nic ... :D

Przepraszam rozpedziłem się... miałem na mysli Shit-hop wiesz o co mi chodzi... zespoły czy wykonawcy, którzy z hiphopem kojarzą tylko $$$, a dzieciaki szaleją na ich punkcie..dobry hh nie jest zły i tez mimo plakatu Metallicy na ścianie, lubi posłuchać (moim zdaniem) genialnej Paktofoniki czy k44. Bardziej martwi mnie to ze teraz wystrarczy obwiesic się 30 kg złotych łańcuchów, założyc krzywo czapkę i gadać o pierdołach by mieć milionowe rzesze fanów którzy nawet nie rozumieją o czym ich idol do nich mówi...a przykład czegos takiego to juz chyba sobie kazdy znajdzie: ...

Obrazek

6 lut 2007, o 12:26

...Tokio Ciotel. Zdjęcie na mnie mnie jakiegos powalającego wrażenia nie wywarło.

6 lut 2007, o 12:35

cóż co do ostatniego zdjęcia to powiem, że wszyscy się kiedyś zestarzejemy i to jest naturalne. A co ciebie eko, to jesteś w błędzie, gdyby wszystkie laski tak chodziły to po prostu byś się przyzwyczaił, zwłaszcza gdybyś widział na codzień takie od dzieciństwa i nie kojarzyłoby ci się to z seksem. Nagość jest naturalna, jej ukrywanie powoduje że odsłonięcie kawałka ciała budzi żądze, nawet te dzikie... :wink:

Obrazek
weź udział:

6 lut 2007, o 13:20

DMChemik jak zwykle ze swoją filozoficzną gadką :D

chłopcy, a szczególnie poon:
Cytuj:
tak sie panowie zachwycacie, a co byście powiedzieli na to gdyby wasza dziewczyna miała się tak ubierać? :D i dylemat :lol:

jakby moja dziewczyna chciała by sie tak ubierać to ja bym se o niej wyrobił zdanie :P
(inna sprawa że nie mam dziewczyny :D)

Po prostu mając 3 siostry (rodzona i cioteczne 2) których obie ubierają się w ten sposób jak na zdjęciu kol. Ciekawskiego sie przyzwyczaicie :P
jeszcze mi została 1 młodsza siora jeszcze sie ubiera w miarę normalnie ale kto wie co z tego wyjdzie :P może będzie normalna :roll: ??

6 lut 2007, o 14:22

Założenie Fronta: Szerokośc tyłka jest odwrotnie proporcjonalna do ilorazu inteligencji :lol: Teraz po normalnemu: Im szerszy tyłek tym mniejsza inteligencja. :lol: Nie zawsze ale często tak bywa.(Tzn nie wszystko co ładne to głupie)
Cytuj:
Pokemon niewiele różni się od zwykłego homo sapiens fizycznym wyglądem. Odznacza się jednak oczojebnym wdzianiem, makijażem i fryzurą. Samice noszą często różowe ciuszki, stringi, obcisłe jeansy itp. (no wiadomo, o co chodzi...). Gęby odznaczają się grubą warstwą pudru, toną makijażu i lakierem na włosach. Pokemony często mają na twarzy tzw. "pole minowe", czyli masę pryszczy, które przykrywają pudrem.
cytat z linka:
PokemonomStop!!
Link zapodany przez Azuriego(złego halfOPa naszego kanału IRC znowu sie będzie o ten link pluł)

6 lut 2007, o 14:46
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona