Autor |
Wiadomość |
MeDiNA
|
Jestem ciekawy czy koleś jest z naszego forum.Mądrze gadał w sumie prawde, ale serdecznie mu wspólczuje
|
28 lut 2007, o 20:19 |
|
|
Front
Dołączył(a): 4 cze 2006, o 20:19 Posty: 1039 Lokalizacja: Warszawa
|
"były to sub. tak niebezpieczne ze policja się bała pobierac próbki"
co on tam Ncostam trzymał ehh NC tylko czy podczas pożaru by to pierdykło czy nie to wszystko zależy co On tam trzymał. Widac było rażącą Chemofobie na sali mohery myslące ze 20g TNT=walący się blok. Ogólnie żenada no i "substancja AMFO" widziałem też urywek akcji policji te "suki" typowa pokazówa. NPiW Tweenk miał racje:"patrzcie, bijmy skurwysyna"
Pozdrawiam Front
ps: on nie od nas to kolega jednego usera forum HNIWa Jacka.R chyba
|
28 lut 2007, o 20:20 |
|
|
Nostra
|
ma ktoś ten film już? prosze wrzucic
Panowie (i panie) nastaną cięzkie czasy!
prosze spojrzeć ile jest userów: 34 Zarejestrowanych, 1 Ukrytych, 144 Gości
ilu gości
|
28 lut 2007, o 20:20 |
|
|
Front
|
Będzie wojna domowa Mohery zbierają się w Toruniu... koniec jest bliski tylko zniszczenie pierscienia wladzy rydza jest ratunkiem od moherowej inwazji. Ale co niektórzy się tak łatwo nie poddadzą.
|
28 lut 2007, o 20:27 |
|
|
Nostra
|
aaaa schodzimy do podziemi! MIGIEM!
|
28 lut 2007, o 20:32 |
|
|
bitejug
|
Forum mi zamuliło (to pewnie przez tych gości) i zacząłem testować jedną gierkę. Temat o rozmowach w tłoku olałem bo myślałem, żę to kolejne odkopanie dinozaura i dyskusja o TVN'ie, teraz przestałem grać i patrzę... to było w TVN na serio!!! ... Jak ktoś ma to nagrane, niech powie.
EDIT\\ Całe forum zamknijmy na hasło orac VMC. Uchronimy się przed inwazją gości. .
EDIT2\\ Witaj w klubie Spirol.
Ostatnio edytowano 28 lut 2007, o 20:41 przez bitejug, łącznie edytowano 1 raz
|
28 lut 2007, o 20:37 |
|
|
Spirol
|
hehe temat będzie ludzie sie po podniecają i kasę na tym zarobią (media, przeciwnicy, zwolennicy itp.) i temat zniknie jak wszystkie tematy kheh' a ja zamiast oglądac to przysnąłem i przespałem ...lol
28 lut 2007, o 20:38 |
|
|
=MaLuTkI=
@ADMINISTRATOR
|
eh przegapiłem jak ktos bedzie mial linka do filmu to poslicie mi albo kiedy bedzie powtorka?
pozatym fajnie ze nas tyle ludzi odwiedza hehe
28 lut 2007, o 20:55 |
|
|
Afgan
|
To dlatego co chwile mi forum pada, hehe zainteresowanie wzrosło. Jakby na to nie patrzeć zaczałem sie interesowac piro po ostrzegawczym apelu programu typu Uwaga
Chłopak w sumie nie powiedział nic zlego, ale przydałoby sie troche bardziej gadane, mógł sie obronic w kilku sytuacjach:)
_________________ Zakazuje modom dopisywania się do moich postów
|
28 lut 2007, o 20:59 |
|
|
Corsini
|
Nie ma co się cieszyć, trzeba płakać...
Polski jackass...
14 latek - mistrz kierownicy i ćwierćmilówek...
laska co pod samochody wpada dla przyjemności (w połowie skończyłem oglądać)...
i chemik pirotechnik...
powiem wam szczerze - jesteśmy pojebani - dali nas w takim towarzystwie że...
|
28 lut 2007, o 21:09 |
|
|
Front
|
Eee co ty chcesz wszyscy spoko byli oprócz tego dżakasa bo to debil był. Ot tyle. Ciekawe czemu Tchemik nie poszedł....
Prawdą jest ze w Polsce chemofobia narasta kółka chemiczne w większosci na papierze, dobrze ze na w miare fajną chemice trafiłem. No pomijając to ze wezwała moją starą do szkoły gdy odkryła moje dziwne zdolnosci... i teoretyczną wiedze jak się robi pcz
|
28 lut 2007, o 21:36 |
|
|
Marc n
**
Dołączył(a): 4 sty 2006, o 20:40 Posty: 486 Lokalizacja: From Dead Eternity
|
A ja wam powiem panowie ze jesteśmy niebezpieczni i taka prawda... może nie przez to co robimy, ale przez to co wiemy i ja w pewnym sensie strach tych ludzi rozumiem... 20g tnt to nie walący się blok ale kawałki na 100m zbierac bedziesz...
A to ze nasze zainteresowania są dośc underground to już inna bajka...jak teraz przyjdzie full lam i 30 tematów "jak zrobić bombę" to ja chyba polegnę...
\m/METAL\m/ -> tego też się babcie boją
_________________ Life is brutal, a CTX bardziej...
|
28 lut 2007, o 21:52 |
|
|
Mareo
**
|
walić ludzi
niech se o nas myślą, co chcą, zacofani są do średniowiecza i nic im nie powiesz
oni mają jeszcze zlasowany mózg bo to starsze pokolenie i niektórzy jeszcze pamiętają II wojnę światową
to, że 1 osoba na 1000 rozwala MW śmietniki itp to inna bajka
ale przez takie coś odrazu na nas wszystko i to "ONI"
ta cała społeczność interesująca się tym
_________________ Nigdy nie zrobiłem żadnej mieszanki pirotechnicznej ani materiałów wybuchowych, a wszystko to co piszę to totalne kłamstwa lub rzeczy skopiowane z innych stron.
|
28 lut 2007, o 21:58 |
|
|
Anonymous
|
Krótko i zwięźle...
trzeba było tam zrobić burdel a nie siedzieć potulnie...było trzeba sie kłócić z tymi kurwami i wiedźmami z widowni...Najlepiej jak ta dyskusja będzie kontynuowana na HNIWie..
|
28 lut 2007, o 22:26 |
|
|
Nostra
|
to jest VMC a tamto HNIV : P
metal + piro = terrorysta z satanistycznego ugrupowania w przekonaniu moherków =]
cóż... kiedyś ucichnie... a Poonciu, gadasz fee głupoty, to nic nie da, co najwyżej chłopak by miał przejebane...
bo pomyśl w co babcia prędzej uwierzy
a) dziennikarz mowiacy ze TNT detonuje od zapałki w ilości 10g wysadza blok
b) 16 latek "terrorysta" mówiący że to łatwo nie robi boom
|
28 lut 2007, o 22:57 |
|
|
Anonymous
|
Ale, mohery nie lubią TVN więc nie oglądali - loozik
|
28 lut 2007, o 23:11 |
|
|
Anonymous
|
to ktoś to nagrał? pozdrawiam
|
28 lut 2007, o 23:25 |
|
|
bober7
Dołączył(a): 13 gru 2006, o 23:54 Posty: 38 Lokalizacja: z Nienacka
|
http://rozmowywtoku.onet.pl/1,1394605,1,news.html
wystarczyło poszukać ^^ jeżeli znajde coś więcej to oczywiście wrzuce
EDIT/ wiem, że ei ma nagrania, na tej stronce jest wiele odcinków nagranych, ale tego który potrzeba oczywiście nie ma... mże niedługo się ukarze, albo ktos kto nagrał wrzuci na jakiś serv...
Ostatnio edytowano 1 mar 2007, o 00:03 przez bober7, łącznie edytowano 1 raz
|
28 lut 2007, o 23:56 |
|
|
Anonymous
|
fajno tylko tam nie ma nagrania....
|
28 lut 2007, o 23:58 |
|
|
Front
|
"Te dzieci powinny być leczone psychiatrycznie" ten koment mnie rozwalił
oo a ten jeszcze lepszy
"Z tymi dziećmi powinno się iść do psychiatry. Żaden normalny człowiek nie robi takich rzeczy" Nostra idziesz ze mną do szpitala może beaker się przyłączy fajnie będzie no to jak
Jakby nie patrzec kolega Patryk który już miał prokuratora na karku nie miał nic do stracenia więc poszedł do programu IMO chciał powiedziec tym durnym moherom ze chemia to nie terroryzm dragi itp baa mówił ze TNT się pali, tylko pali(bez wiadomoczego).... ale nieee gdzie tam. wyszło to co wyszło :\. Niech moherki popatrzą na swoje kuchenki gazowe które mogą okazac się bardziej niszczycielskie niż TNT.
Lepsze juz lepsze zadawanie sobie bulu niz innym. Ryzyko to adrenalina niektóży to własnie lubią. Przykładem jest ta młoda ładna pani która lubi jazde na krawędzi to jej sprawa, że podkłada się pod samochody dla frajdy. Wiele osób gra w "te" karty ale nie liczni wpadają. To tak jak na drogach wszyscy przekraczają prędkosc a nieliczny płacą mandaty.
|
1 mar 2007, o 00:22 |
|
|
Sulik
@MODERATOR
Dołączył(a): 11 cze 2006, o 21:37 Posty: 2574 Lokalizacja: Krakow
|
a co by to dalo ?
program nie jest na zywo to raz
a dwa program jest prowadzonyw taki sposob aby ukazac poglady jedenej frakcji a druga zjesc na sniadanie i jak zla frakkcja ma za duzo dobrych argumentow to taki program sie tnie tak, zeby co bardziej "smaczne" kawalki powycinac
wiekszosc ludzi wypowiadajaca sie w temacie nie miala zero pojecia o chemii i nie zdaje sobie sprawy, ze aby otrzymac niedozwolone materialy wystarczy isc do spozywczaka, rolniczego, czy super samu
pani w rozowym powinna sie dowiedziec, ze predzej jej pierdyknie kuchenka gazowa ktora wymorduje tez spory kawalek ludzi nizeli chlopak w piwnicy (co prawda najlepszym miejscem na experymenty jest dach - bo jak naprawde dziala sie z niebezpiecznymi substancjami to jak to mowia - urwie tylko dach )
pani Policjant na temat akcji saperow nie miala zero pojecia, byla osoba niekompetentna do wypowidania sie na ten temat
pani psycholog dziwnym trafem w odroznieniu wiekszosci psychologow ktorzy wystapili w programie atakowala (a nie jak np. w przypadku dziewczyn podnieajacych sie na mysli, ze ich chlopak dresiarz kogos pobije, czy tez matki w wieku 14 lat... etc. w tym programie p. psycholog atakowala, a nie stawiala sie w skorze dzieciaka ktory chce sie pokazac i nie szukala powodu dlaczego, tylko gardzila)
zauwazyliscie ze tylko podczas rozmowy mlodego chemika nie odezwal sie z sali nikt kto by go bronil ?
to ze stzrzy ludzie sie burza - no juz tak maja, ale byl tam tez jakis mlody koles - pewnie humanista (nie obrazajac humanistow) ktory mial zawsze z chemii w szkole 2.0 - to teraz sie msci
i panienki z LO, ktora "robila nawet wybuchowe" doswiadczenia w szkole - czy ona nie wie ze to co mozna zrobic w warunkach domowych to czasem jest cos wiecej niz chemiczne przedszkole dostepne w jest hiper-mega-wypas-LO ? i ze robiac cos samemu i pracujac w labie nie dosc ze daje to duzo zabawy to i jeszcze uczy
chlopak nie mogls ie bronic - zostal zaszczuty i tyle, dalsza dyskusja nie ma sensu na temat czemu sie nie bronil - nie dali mu - jest mlody i malo wygadany jeszcze - a ludzie inteligentni i tak po obejzeniu programu beda mieli wlasne zdanie na ten tamat - bo sie zastanowia, a nie beda sie kierowac w strone zadana przez TV
tylkoc iekawi mnie do jakiej on szkoly chodzil - mowil ze do szkoly chemicznej - ja skonczylem Technikum Chemiczne w Krakowie i tygodniowo przebywalem na pracowni chemicznej okolo 10 godzin lekcyjnych (zajecia w bloku po 5 godzin) w klasach 4-5, a w klasach 1-3 po 8 godzin lekcyjnych - do tego jeszcze praktyki szkolne (po jednym miesiacu w latach 2 i 3) w labolatorium po 8 h dziennie i uwaza ze szkola mu nie dawala mozliwosci potrzymania probowki w rece ? ale prawda jest taka, ze dla pasjonata to i tak za malo :]
w szkoel obowiazuja pewne zasady i nie mozna robic co sie chce tylko czasem robic dosc nudne cwiczenia ktore sie nie podobaja nikomu
ojciec chlopaka tez zostal zaszczuty bo o ile dobrze go bronil na temat lepszych warunkow pracy w piwnicy tak nie potrafil przekonac ludzi - ze jak w piwnicy sie cos rozleje to latwiej to usunac nie niszczac sobie nic - niz w kuchni - gdzie chemia moze przedostac sie do zywnosci
_________________ "Jak zobaczysz błysk nuklearny kucnij i zasłoń się."
|
1 mar 2007, o 01:37 |
|
|
eko osiem[*]
|
odp.
Byłem kiedys w podobnej sytuacji dawno temu czyli unieszkodliwiono mi laba prv. miałem podobnie 16 czy 15lat policja wynosła mi wszystko czyli starannie zdobywane odczynniki i ich sole ktore sam zrobiłem myslę ze stwierdzenie ze skonczyl i organiczył sie do elektroniki wynika tylko checi pracy nad zapalnikami elektrycznymi hee hee
Mnie nie opanowało wtedy czemu jego ma opanowć Dalej jak każdy pasionat bedzie robił swoje z tym że bardziej rozsądnie i napewno juz nie w piwnicy bloku mieszkalnego Pirotechnika i Chemia to choroba, każdy kto złapie bakcyl jest juz uzależniony
Ogladałem w TVN całośc i jesli mam wybor to jednak Piro bo kaskaderskie wyczyny czy skakanie na jajka na drabinkach wazam za mniej rozsadne sprawy dotycz. to beczki hee hee
Efektem bakcylu jest ponowne zdobycie zarekwirowanych juz odczynów z tego sie nie wyrasta
pozdro.
eko.
|
1 mar 2007, o 03:06 |
|
|
Alchemik
**
Dołączył(a): 4 gru 2006, o 08:37 Posty: 611 Lokalizacja: Średniowiecze
|
Popieram Cię, Eko. Z tego się nie wyrasta. Jak się szczęśliwie dostanę na lekarski, to przez jakiś czas będę musiał się z tego leczyć, ale potem z prawdziwą przyjemnością wrócę do tego . Co do skakania na gonady... bezdenna głupota, już wolałbym to ściganie się
Pozdrawiam Alchemik
_________________ ALCHEMICZNA KRUCJATA
Sapentiam, prudentiam et scientiam.
Z rtęcią reaguje dusza...
Eksperyment prowadzi do poznania. Teoria do wiedzy. Synteza tej pary - mądrością staje się w głowach najwytrwalszych.
|
1 mar 2007, o 08:03 |
|
|
pitter
Dołączył(a): 2 sty 2007, o 18:19 Posty: 85 Lokalizacja: z Polski
|
hahaha Jesli oni mowili, ze TNT wybucha od zapalki, to ten chlopak wiedzial znacznie wiecej niz ci "spece" razem wzieci !
Jak moze byc cos tak glupiego, jak ten program?
pls, niech ktos to wrzuci na jakiegos serwa!!
|
1 mar 2007, o 15:40 |
|
|
Seth
**
|
Czyżby pierwsze skutki zwrócenia uwagi na nas i uprzejme donosy "bogobojnych babć" w berecikach bez antenek. http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html? ... 757398.579
|
1 mar 2007, o 15:59 |
|
|