Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
VMC w interwencji w polscacie 
Autor Wiadomość

Cytując za żal.pl : mówili o dinitrobenzenie, a jakoś te nie które nitroestry pominęli?? a gdzie płyn borygo?? Widać redaktorek nie odrobił lekcji...

Co więcej, nie było nic o innych stronach... Powód = ta jest najlepsza zdaniem google.pl ?? A może się nie chciało lepiej poszukać, co panie Diennikarz??

Jeszcze jedno, portal obsmarują bo solorza nie stać na własny program a'la brainiac... A przeca tyle ma piniędzy... <deleted> tu byłaby moja opinia na jego temat...

Co do pistoletów, to sobie ściągnij panie Psycholog, ze dwie książki "Palladin press". Jakbyś umiał czytać albo pisać po angielsku, to byś zobaczył co tam jest napisane...

Co do posta Eko, to samo (no może inne ilości) jest w książce "Chemia która zadziwia" wydawnictwa OFEK z Jeleniej Góry. To i nie tylko, książka z lat 90'tych, więc nawet nie z czasów PRL...

Widać pan Redaktorek odwiedził jihad.pl, ale sensacji nie było to szukał dalej....

8 mar 2008, o 17:13

Kurde chwile mnie nie było i już zadyma sie zrobiła :lol:

Burdelu nie ma ale powiedzmy ze jest coś w rodzaju dez harmonii informacyjnej ;)

Nostra nie podoba mnie sie taka słowność :/
I jak co to wniosę prośbę o usuniecie tego profilu i zrobię nowy :?

Pozdro TB303

9 mar 2008, o 12:16

jaka słowność? że powiedziałem żeś tam był? wielka tajemnica, każdy ślepy czy kulawy widzi to, zwłaszcza że filmik jest teraz na interi w necie, można zatrzymać i przewinąć...

9 mar 2008, o 13:10

no chłopaki jeszcze trochę tych interwencji a porządną kasę zaczniecie zarabiać na reklamach ;)

9 mar 2008, o 14:11
SianoPIS!

Ciekawe czemu forum brainiaca nie pokazali... Tutaj jest profesjonalizm i rozwaga-każdy widzi a tam-wiadomo...

9 mar 2008, o 14:20
**

O widzę, że jestem "sławny"
jak ja to kocham "prześcigają się w wielkości bomby" ^^ nie wiem jak to dokładnie powiedzieli, nie cytuje !
ej koledzy, to jaką macie największą ?
Dla czego pokazują tylko ten największy PLEBS :evil:
jakieś ruro-bomby itp
czemu nie pokazali szelek Nostry albo kogoś tam ?
Bo to by nie zwróciło uwagi na te Śmiertelne niebezpieczeństwo dla społeczeństwa ! Ależ my jesteśmy groźni !

hehe mi nic nie grozi :) nie mam żadnych odczynników i tak

lepiej się zająć wyborem koloru majtek a nie przejmować tymi nieudolnymi kiepami z mediów :)

pozdro !

9 mar 2008, o 15:54

chcial bym przy okazji pozdrowić moją Mamę i wszystkich znajomych :))

na 666 postach koncze pisanie siana :))

9 mar 2008, o 21:04
=MaLuTkI= napisał(a):
dlatego zastanawiam się nad komnata Filmy, co z nią zrobic zeby dla mediow "nie scigalismy sie " w robieniu coraz to wiekszych "bomb".

I nie narażamy sie

Czlowieku z Lasu znalazles sie na forum niedawno bo 7marca !! zaczynasz pisac tak jak byś byl tu na forum od lat :? ?? nikt cię niezna a jakos dziwnie robisz atmosfere prowokujaca do wypowiedzi, jesli to ma jakiś inny cel to wybacz tutaj istnieje spoleczność i na zaufanie trzeba sobie zapracowac !!

Korzystając z okazji pozdrawiam GenMastera :wink: widzisz twoj avart z racji wyrazistosci widac nadzwyczaj spodobal sie autorowi tego skeczu na polsacie :wink: wyraznie podkresla temat.
pozdro.
eko

10 mar 2008, o 00:28

Tez Cię pozdrawiam Eko resztę zespołu ludzisk VMC :wink:

no avatar jak awatar pasował im do sytuacji tylko wiesz nie za bardzo wiem co na ten temat sądzić ... jakiś rurobombiarzy powklejali + jakieś swoje kosmiczne wyobrażenia wymysły i sugestie typu " a co jak za 5 lat wszyscy będziemy terrorystami " i do tego mój nick i mnie wczepili :-/
yyyy jakoś nieswojo sie czuje w tym wszystkim ... :cry:

Pozdrawiam TB303

10 mar 2008, o 10:31
@ADMINISTRATOR

Tez Cię pozdrawiam Eko resztę zespołu ludzisk VMC :wink:

no avatar jak awatar pasował im do sytuacji tylko wiesz nie za bardzo wiem co na ten temat sądzić ... jakiś rurobombiarzy powklejali + jakieś swoje kosmiczne wyobrażenia wymysły i sugestie typu " a co jak za 5 lat wszyscy będziemy terrorystami " i do tego mój nick i mnie wczepili :-/
yyyy jakoś nieswojo sie czuje w tym wszystkim ... :cry:

Pozdrawiam TB303

Czekaj na odwiedziny panow w blekicie :lol:

Pozdro
J.B.

10 mar 2008, o 13:12

To zmiana avatarów na "interwencja to chłam"? :lol:
Wyluzujcie Panowie 8)

10 mar 2008, o 13:27
*

VMC to zło! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Pozwoliło mi zdać maturę z chemii, wychowało mnie, nauczyło zawsze i wszędzie bezwzględnie przestrzegać BHP, dzięki VMC wiem co zrobić jak się rtęć z termometru rozleje, VMC to skarbnica wiedzy, a wykształcony naród to naród nad którym trudno panować :twisted:

Dziwne jest to, że pokazali też profesjonalną pirotechnikę 3:40 min widać samochód i kolesia, który strzela z rakietnicy. Jest to profesjonalne piro! Ten koleś z rakietnicą to były profesjonalista, robił efekty dla polskiej kinematografii w latach 90-tych ale zawiesił działalność ze względu na brak zamówień. Dlaczego ludzie, którzy są profesjonalistami i mają pozwolenia są w tym programie? Niema to jak manipulacja ludźmi :evil:

PS.: Pozdrowienia dla tego pana, miał naprawdę fajne pomysły 8)

11 mar 2008, o 12:43

No i jak tu sie nie zdenerwować, jestem w stanie się założyć że, pismaki które zrobiły ten reportaż sami kiedyś interesowali się tematyką piro. i chemią, choć pewnie ich wiedza sprowadzała się jedynie do (jak zrobić saletrę z cukrem) a teraz robią z wszystkich chemików terrorystów którzy o niczym innym nie myślą tylko jak by coś tu rozje... i kogoś "uszkodzić", nie wzieli pod uwagę statystyk które pewnie mówią same za siebie o liczbie rannych w kontakcie z komercialnymi materiałami piro. i o kontakcie z własnym piro. Mogli by się za jakieś porządnymi tematami np. o biedzie czy głodzie na świecie a nie z porządnych ludzi terrorystów robić bo to tak jak by terrorystą nazwać Nobla lub Skłodowską

12 mar 2008, o 16:53
**

No właśnie, tak nieco odbiegając od tematu - jak się aktualnie ma sprawa dotycząca robienia uprawnień i kursów pirotechniki - interesuje mnie, jak zdobyć taki zawód. Wszelkie informacje mile widziane, piszcie na PW, żeby nie zaśmiecać Forum.

A teraz do rzeczy. Niestety, nasze społeczeństwo jest nadal w wysokim procencie zacofane. Nie rozumieją, że chemik czy fizyk, to specjalista w swojej dziedzinie. A przypadki chodzą po ludziach, mam na uczelni prof., który przy wypadku stracił obie dłonie. Nie uwierzę, że nie przestrzegał BHP !! Nie uwierzę, że mu odbiło !! Owszem, nie ma co ukrywać, debile i popaprańcy wszędzie się znajdą - to takich trzeba szukać i skracać ich działalność - nie z powodu, że piro to zło, bo każdy ma prawo do zainteresowań, ale z powodów takich, jakie słyszymy w radiu czy innych środkach masowego przekazu - "w środku miasta znaleziono tyle a tyle MW", "dwóch studentów przyłapanych na odpalaniu..." itp. Ludzie nie zdają sobie z prawy, że to niedozwolone - a BEZPIECZEŃSTWO - to dla tych ludzi nie istnieje :cry:

Pozdrawiam Alchemik

Obrazek

Eksperyment prowadzi do poznania. Teoria do wiedzy. Synteza tej pary - mądrością staje się w głowach najwytrwalszych.

12 mar 2008, o 19:04

Przyjaciele ten dziennikarz co nakręcił ten reportarz to totalny nieuk i bałwan gdy by miał troche oleju w głowie to mógł by pytac o zdanie nas, ludzi którzy czytają i edukją się na temat chemii i pirotechniki zawartej w tej stronie. Tam w programie gościu powiedział że materiałami pirotechnicznymi zajmują się 10 latkowie. Skąd ten matoł brał takie informacje. Poza tym jakoś nigdy nieprzeczytałem na tej stronie abym zrobił trotyl i poszedł wysadzic w powietrze np. gmach sejmu. W tym reporatżu wypowiadali się jacyś tępi debile. Poza tym dziennikarze kłamią przekonałem się o tym na konkursie chemicznym. Następnym razem jak dziennikarz będzie robił taki reportarz to niech na początek troche poczyta, a póżniej niech pisze. Co myślicie o tym.

12 mar 2008, o 20:07
SianoPIS!

Najwięcej maja do powiedzenia ci którzy tak naprawdę nic o tym nie wiedzą

święte słowa sianopisie, święte słowa

nicnowego

12 mar 2008, o 21:27
@ADMINISTRATOR

Dobra myśle że dalsze pisanie na ten temat nie ma sensu. Było minęło, pozostała kupa śmiechu.

Zamykam.

12 mar 2008, o 22:38
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3