Autor |
Wiadomość |
DMchemik
Dołączył(a): 21 cze 2005, o 17:00 Posty: 1595 Lokalizacja: Skoczów
|
zapomnieli podać w tytule aukcji: błoto silnie wyszczuplające portfel
ą teraz z innej beczki, wchodzę ostatnio na spam na poczcie i otwieram wiadomość o ciekawym tytule: sensacyjne odkrycie w medycynie!
Treść woadomości zaczynała się tak: Sensacyjnie odkrycie w medycynie! Powiększ swego penisa o 4 cale w tydzień!
dalej już nie miałem siły czytać, tylko to usunąłem, trochę szkoda, bo mógbym to tu skopiować. To dopiero oszukiwanie ludzi!!!!
_________________ Sprzedam wodorotlenek sulfurylu SO2(OH)2, również w postaci r-rów o żądanym stężeniu. Cena do negocjacji.
 weź udział:
|
11 maja 2006, o 22:59 |
|
 |
Kein
Dołączył(a): 14 gru 2005, o 19:30 Posty: 693 Lokalizacja: Grudziądz / Gdańsk
|
hehe 4 cale, dobre sobie. Chyba w ten sposób że przywiązujemy sznurek do Penisa i rzucamy kamień z mostu który jest przywiązany do sznurka( kamień około 8 kilo  )
_________________ Dumny student Politechniki Gdańskiej i jej wspaniałego wydziału Chemicznego na kierunku Biotechnologia !
GG:3716505
|
12 maja 2006, o 06:47 |
|
 |
Anonymous
|
To jest tak żałośnie głupie, że to już nawet nie jest oszukiwanie ludzi tylko wykorzystywanie faktu że ludzie są idiotami. Muszą mieć chętnych inaczej dali by sobie spokój
|
12 maja 2006, o 08:04 |
|
 |
Anonymous
|
To jest bardzo dobry chwyt reklamowy. Promieniowanie robi na ludziach ogromne wrażenie ( w jedną lub drugą stronę), może dlatego że jest jak bóg - nie widać go a ma wielką moc. Moja koleżanka (obecnie pani doktor chemii) gdy jej małe dziecko bawiło się pilotem do telewizora to wyciągała z niego baterie coby dziecko się nie napromieniowało :P :P :P
|
12 maja 2006, o 08:19 |
|
 |
Sędzisław
Dołączył(a): 9 mar 2006, o 13:13 Posty: 234 Lokalizacja: Wrocław
|
Możliwe, że to plotka, ale ponoć w każdej jest ziarno prawdy. Otóż słyszałem, że pewna duża firma na Dolnym Śląsku kupiła kiedyś sporo drobnego markowego sprzętu z automatyki przemysłowej. Jakieś czujniki ruchu, położenia, pozycjonery itp. Po paru dniach część załogi zaprotestowała przeciwko pracy w otoczeniu źródeł promieniowania. Gdy zaczęto wyjaśniać o co chodzi, okazało się, że sprzęt wyprodukowało Mitsubishi - logo bardzo podobne do koniczynki 
|
12 maja 2006, o 10:51 |
|
 |
DMchemik
|
Racja!!!! Nawet niedawno słyszałem, że w stanach jest pozew złożony przez prawie tysiąc facetów, przeciwko jednemu oszustowi, więc widać, że zbyt na takie coś jest, bo idiotów nie brakuje.... 
_________________ Sprzedam wodorotlenek sulfurylu SO2(OH)2, również w postaci r-rów o żądanym stężeniu. Cena do negocjacji.
 weź udział:
|
13 maja 2006, o 12:25 |
|
 |
DMchemik
|
przypomniała mi się pewna sensacyjna wiadomość z jednej strony "zielonych", mówiła ona, że kwas cytrynowy jest rakotwórczy, proszę o wasze uwagi na ten temat 
 weź udział:
|
1 cze 2006, o 00:09 |
|
 |
jaozyrys
@MODERATOR
|
Ja bym powiedział, że i tak wszystko jest rakotwórcze, ze spędzaniem czasu przed kompem na tym forum na czele 
|
1 cze 2006, o 00:19 |
|
 |
DMchemik
|
a mi chodziło o to, że kwas cytrynowy jest naturalnym składnikiem organizmu ludzkiego, dzięki niemu zachodzi oddychanie tlenowe na poziomie komórkowym, więc nie jest i nie może być rakotwórczy
Niestety do zielonych wiele rzeczy nie dociera i wolš wciskać kit, wykorzystujšc ludzkš niewiedzę. Zwykle sš przeciwni używaniu samochodów, telefonów, komputerów itp. co jednak nie przeszkadza im samym jedzić samochodami i posiadać komórki czy komputery 
 weź udział:
|
1 cze 2006, o 14:04 |
|
 |
NVX
PROFESJONAŁ
Dołączył(a): 27 lip 2004, o 22:00 Posty: 755 Lokalizacja: From beyond
|
Magnes nie musi niczego wyczarowywać, ponieważ tlen naturalnie występuje w stanie trypletowym, co oznacza że zawiera dwa niesparowane elektrony, a co za tym idzie jest również paramagnetyczny. Paramagnetyczność wiąże się z tym że cząsteczka O2 jest np. przyciągana przez magnes. To tyle jeśli chodzi o jakąkolwiek prawdę naukową w tym bełkocie z allegro.
_________________ Podczas stosunku do rzeczywistości mam problemy z erekcją
|
1 cze 2006, o 18:19 |
|
 |
Tweenk
@GŁÓWNY MODERATOR
Dołączył(a): 26 mar 2004, o 19:11 Posty: 1171 Lokalizacja: Warszawa
|
Dzisiaj w wiadomościachna Polsacie była mniej więcej taka wiadomość: przy 17 muzułmanach zatrzymanych w Toronto przy próbie przeprowadzenia zamachu terrorystycznego znaleziono zapalniki oraz parę ton nitrometanu, który jest (uwaga cytuję) "substancją służącą do produkcji nawozów sztucznych". Oprócz tego była mowa o tym, że w Oklahoma City użyto tej samej substancji.
Nawet jakby na nitrometanie jakaś roślinka wyrosła to chyba nie chciałbym jej zjeść :/
_________________ Siła to ostateczność, do której uciekają się nieudolni.
|
4 cze 2006, o 19:13 |
|
 |
Eling
|
Taaa... a NC to konserwant do żywności...
|
4 cze 2006, o 19:53 |
|
 |
Anonymous
|
hmm do mnie jakos nie przyhodza domokrążcy  chyba sie wystraszyli jak kiedys się wydarłam na jednego jak chciał wcisnąć jakis kit
Ale rzeczywiście... niektórzy nieco przesadzają  najczęsciej chodża do stratych ludzi, bo oni są najbardziej łatwowierni 
|
5 cze 2006, o 07:54 |
|
 |
NVX
PROFESJONAŁ
|
Prawie spadłem z krzesła  : http://www.sm.fki.pl/Nowak/Nowak.php?nr=woda Warto sobie przeczytać 
|
16 cze 2006, o 10:51 |
|
 |
Anonymous
|
Taa.. To jest dobre :] NVX gratuluje znaleziska.... 
|
16 cze 2006, o 15:03 |
|
 |
dumin
|
Czytujesz NNK..
_________________ "Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy" - Albert Einstein
|
16 cze 2006, o 21:44 |
|
 |
sativ
Zasłużony dla forum
|
Jest jeszcze strona tego goscia  Wyplynąl z genialnymi odkryciami które chce opylić za 92817292 mln zielonych. Ech.... Jakby miał dowody inne niz fotka wirówki z pralki "frania" to co innego.... Albo fotomontarze....
|
18 cze 2006, o 21:31 |
|
 |
dumin
|
Mi się przypomniała właśnie reklama jakiegoś szamponu z TV (chyba Nizoral).
Podpis pod obrazem głosił "widok spod mikroskopu elektronowego", a na obrazie były włosy i spacerujące pośród nich bakterie, które to ów szampon miał usunąć. Twórców odesłałbym do podstawowych informacji nt. działania mikroskopu elektronowego, pod którym niemożliwe jest oglądanie jakichkolwiek żywych organizmów.
Taki drobiazg, a działa zniechęcająco i powoduje utratę zaufania. Mimo, że szampon jest b. skuteczny.
_________________ "Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy" - Albert Einstein
|
18 cze 2006, o 22:02 |
|
 |
NVX
PROFESJONAŁ
|
Spoko - to cudo to chyba po prostu pompa kawitacyjna tylko super-hiper wypasiona wersja. Ani chybi import z Syriusza albo co... 
|
18 cze 2006, o 23:08 |
|
 |
DMchemik
|
hmmm, a wczoraj podawali we wiadomościach i we wszystkim jak leci o planowanym ataku terrorystycznym w metrze NY, powiedzieli przy tym, że HCN jest bezwonny..... czyżby migdałów nie wąchali????
 weź udział:
|
19 cze 2006, o 20:45 |
|
 |
Anonymous
|
też to słyszałem i do tego składniki można było kupić w markecie budowlanym :P
|
19 cze 2006, o 21:48 |
|
 |
Anonymous
|
|
18 lip 2006, o 12:01 |
|
 |
Pasterz
Dołączył(a): 25 wrz 2004, o 17:32 Posty: 138 Lokalizacja: Warszawa
|
Czy mata ozonowa naprawdę jakoś pomoga  Z tego co ja wiem to ozon jest trochę trujący do tego wolne rodniki przyśpieszają procesy starzenia się. Więc jak to jest z tym ozonem naprawdę 
|
18 lip 2006, o 13:38 |
|
 |
blizzard
@MODERATOR
Dołączył(a): 17 sty 2006, o 00:29 Posty: 703 Lokalizacja: behind enemy line
|
mata ozonowa owszem pomaga, ale wyszczuplić portfel.
Sam ozon pomaga organizmowi, ale tylko w niewielkich ilościach. W większyć dziala jak czynnik mutagenny, chyba. w każdym bądź razie nadmiar ozonu szkodzi i to bardzo...widząc tę reklamę to najpierw się przeżegnałem.
Z drugiej strony wątpie czy te babelki z maty to naprawde ozon. Żeby go wytworzyć trzeba wyładowań elektrycznych (patrz burza), a to plus woda w wannie....szkoda gadać na temat tego zbawiennego wynalazku, pomysłodawce trzeba by jakoś ukarać za takie głupoty
|
18 lip 2006, o 14:00 |
|
 |
Nostra
|
już widze ten ozon... zwykła pompka w środku, po porstu hydromasaż i tyle... a nie żaden ozon 
|
18 lip 2006, o 15:45 |
|
|