Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
:D Ludzie radujmy sie :P 
Autor Wiadomość
Zasłużony dla forum

http://tiny.comm.pl/?gW

:D :D :D :D :D :D

13 sie 2007, o 11:23

Co za peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeech :cry: :cry: :cry: :cry:
Nasz idol odchodzi na wieki!!!!!!

:lol:

13 sie 2007, o 11:25

Ostatnio edytowano 9 lut 2008, o 11:36 przez Front, łącznie edytowano 1 raz

13 sie 2007, o 11:30
@MODERATOR

Ze smutkiem chciałbym przekazać wszystkim, którzy jeszcze nie wiedzą wicemarszałek Sejmu Ryszard Legutko (PiS) zastąpił Romana Giertycha (LPR) na stanowisku szefa MEN. Uczcijmy jego pamięć minutą ciszy.

13 sie 2007, o 11:40

mam wielką nadzieję, że o panach Giertychach już nigdy nie usłyszymy. Ani tym bardziej nie chcę powtórki z całej tej historii, łacznie z kaczyzmem.

Obrazek
weź udział:

13 sie 2007, o 12:05

[*]

yes yes yes ... :roll:

13 sie 2007, o 12:10

Czekalem na ta chwile od czasu jak objal to stanowisko :lol:

wkoncu mamy go z glowy, moze jeszcze mundurki wycofaja...

13 sie 2007, o 12:17
**

Przyjaciele, straszna ta wiadomość dotarła do mnie podczas czytania naszej szkolnej lektury - "Mein Kampf".... Nasz wspaniały, jedyny i niepowtarzalny Fuhrer Roman odszedł, pożegnajmy go ostatnim, gromkim Heil...
.........
Tak serio, dobrze, że go odwołali bo w przyszłym roku jako obowiązkowe mundurki wprowadziłby pewnie brunatne koszule...

13 sie 2007, o 13:23

Powiem krukto rzeczowo i zapewna jak większośc myśli "jednego debila mniej" :lol:

13 sie 2007, o 13:52
hmm czy debila? noo dla was i dla mnie tak, anpewno tak ale giertych chcial zrobic porzadek i dlatego go wyje***, kiedys kazdy musial miec mundurek a teraz po szkolach biegaja pulnagie dziewczyny wytatuowane i zakolczykowane 80% ciala! a wiec moze te mundurki nie wszystkim sie podobaja, moze sa drogie itd ale mysle ze przydaly by sie, a starszi ludzie tez sa za tym:D ja osobiscie nie chce mundorkow no ale zdania sa podzielone... ucieszylem sie ze giertychajuz nie ma :twisted:

13 sie 2007, o 14:00

szkolach biegaja pulnagie dziewczyny

jak ładne to może byc :) a ja powiem tak mundurki na obecna chwile mi wiszą :) bo stalem się szczęśliwym óczniem LO :lol: 8) Co do kamer to mnie troche fqrwiaja bo czuje się jak bym był w wielkim bracie :lol:

13 sie 2007, o 14:20
@MODERATOR

i zwolennicy i przeciwnicy - fszystko analfabeci, ktuży krutko muwionc ublirzajom romusiowi. żaden minister nic tu nie zmieni. ten był przynajmniej zabawny.

"zadajmy sobie pytanie czy musiało do tego dojść?
skoro doszło to znaczy, że musiało!"

13 sie 2007, o 14:27

Ja bym mu jeszcze na koniec dał w Ryj!!!!!!!!!! Za każdy idiotyzm z osobna :lol: tak na dowidzenia :o

13 sie 2007, o 14:49
jak za kazdy idiotyzm to by ci dnia braklo na bicie jego :lol: :lol: :lol:

13 sie 2007, o 15:22

Co do kamer to mnie troche fqrwiaja bo czuje się jak bym był w wielkim bracie :lol:

Ja żyłem z kamerami od 6 klasy podst. i powiem ci że g*** dają one są tylko do potwierdzenia jakiegoś zarzutu albo coś, na korytarzu jest za dużo ludzi żeby indywidualnie kogoś podglądać :D poza tym niektóre to makiety......

PS. Wiecie ze na jego (romus) miejsce przyjdzie kolejna indywidualność........
:lol: :lol: :lol:

13 sie 2007, o 15:27
**

No to prawda że kamery g*** dają :) Głównie ma to charakter bardziej propagandowy typu: "No widzicie drogie matki i ojcowie wasze dzieci są bezpieczne... " No ale powracając do tematu to i tak mi to obojętnie czy był Romek i czy go nie będzie :D No ale miejsce się zwolniło i teraz może będzie lepszy minister :lol: Ja stawiam na Wierzejskiego :wink:

Pozdrawiam

13 sie 2007, o 15:58
No romeczka juz nie ma, ale czytalem ze jego szkody jakie narobil pozostana, a co za tym idzie... MUNDURKI!! hniah... a ja razem z Frontem do jednego LO bedziemy chodzic wiec mundurki nas nie tycza :)

13 sie 2007, o 16:00

Ostatnio edytowano 26 lut 2008, o 18:57 przez Front, łącznie edytowano 1 raz

13 sie 2007, o 16:17
@MODERATOR

kiedys kazdy musial miec mundurek a teraz po szkolach biegaja pulnagie dziewczyny wytatuowane i zakolczykowane 80% ciala!

widziales kiedy 80% ciala w dziarkach ?
pewnie nie
wiec dla orientacji foto:
http://individual.utoronto.ca/antonygh/ ... antat1.gif - to jest okolo 80% ciala, w zycu widzialem moze osobiscie z 3- 4 osob ktore mialy taka ilosc dziarek an ciele - wiec jakos nie sadze zeby uczennice szkol podstawowych czy etz gimnazji gdzie mundurki maja obowiazywac moglby by sobie na to pozwolic, tym bardziej, ze ostatnio panowie i panie "dziaracze" sprawdzaja dowodziki

no nic
a co do ustaw R.G.
to nie macie co liczyc na to ze to co ustawil zniknie
za duzo Polske juz kosztowalo stworzenie Gimnazji, mundurkow i innych, aby teraz to zmieniac - bo niby KTO ZA TO ZAPLACI ? tak, wszyscy Ci co pracuja i oplacaja podatki (chcac niechac)

co dalej - i co z tego ze go odwolali ?
przyjdzie ktos inny, a tylko PiS bedzie mial wieksza wladze, az dojdzie do wladzy absolutnej - konkurencja zawsze jest zdrowa, nie wazne czy idaca w dobra strone czy tez nie - duzo gorsze od konurencji jest jej brak - przyklad ? dbalosc o klientow przez TPSA przez wiele lat nie mieli zadnej konkurencji zmonopolizowali caly rynek, i w tym momecie bez odpowiednich ustaw nie ma szans, aby sytuacjia zwiaazna czy to z internetem czy rozwojem uslug telekomunikacyjnych sie polepszyla dzieki wpuszczeniu konkurencji na rynek - bo konkureencja zostaje zjedzona na samym
kolejny przyklad ? caly resort paliwowy (cieple, gazowe czy tez stale) od dawna sa juz znane metody wytwarzania energii w rozne alternatywne sposoby, ale nikt tego nie wprowadzi przez sprzeciwy lobby paliw tradycyjnych - bo oni na tym straca - co z tego ze my tracimy na tym codziennie ?
nic - oni maja wladze

i tak samo moze byc u nas - jezeli jedna paretia przejmnie calkowita wladze nad wszelkimi instytucjami bedziemy mieli druga Kore polnocna gdzie na noc wylaczany jest proad w wiekszosci miast a ludzie musza robic dokladnie to co powie im przywodca - przeciez to powrot do komunizmu z ktorym tak ponoc sie wielce walczy

prawde mowiac nie lubialem pogloadow RG, ale z drugiej strony wprowadzenie na jego stanowisko kogos z parii zadzacej wcale moze nie okazac sie az tak dobrym rozwiazaniem - niby dla wiekszosci super sprawa bo wreszcie RG zniknie, ale... no wlasnie, ale - moze sie okazac ze w ten sposob posrednio zacznie sie dziac duzo gozej

no nic zobaczymy jak cala sytuacja sie wyklaruje i czy w pazdzirniku trzeba bedize isc do urn i zaznaczyc krzyzyk przy odpowiedniej partii, ale ktorej ? tego dalej nie wiem i za kazdym razem jak sie zastanawiam co wybrac i tak wydaje mi sie ze wybral bym zle

13 sie 2007, o 17:09

Nie ma się z czego cieszyc bo nie wiele sie zmieni jesli wogole cos... :roll:

Obrazek

Obrazek

13 sie 2007, o 17:29
**

Ja tam nie wierzę w te wybory w październiku jeżeli już o nich mówimy. Wątpię aby PiS sam sobie "podciął żyły". Uwierzę im dopiero 22 sierpnia jak zagłosują za samorozwiązaniem sejmu bo teraz to tylko takie gadanie. Powracając do sprawy tych waszych nie lubianych mundurków to mam wiadomość z ostatniej chwili. Podobno Giertych opracował nowy model. Jak na razie jest w fazie testów ale od września ma wejść w życie. Prototyp tego mundurka możecie zobaczyć tutaj: http://wilk.wpk.p.lodz.pl/~whatfor/aa5/brun_kurt_n.gif

Pozdrawiam :lol:

13 sie 2007, o 17:47

Powracając do sprawy tych waszych nie lubianych mundurków to mam wiadomość z ostatniej chwili. Podobno Giertych opracował nowy model. Jak na razie jest w fazie testów ale od września ma wejść w życie. Prototyp tego mundurka możecie zobaczyć tutaj: http://wilk.wpk.p.lodz.pl/~whatfor/aa5/brun_kurt_n.gif

Vendral skąd wytrzasnąłeś ten wzór?? Zajefajny. Mi to wygląda na jakąś koszulę hitlerjugendowskich harcerzy... :D

Obrazek

Obrazek

13 sie 2007, o 18:28
racja, super, a tak na serio to bym sie tym luzem w moim gimnazjum pokazal 8) ja poprostu taki jestem i tyle.... ciekawe co by mi zrobili... ale juz podobne zeczy sie robilo

13 sie 2007, o 19:51
**

fajowa 8) bym wolal takom nosic niz tom art by giertych :lol:
ale i tak ta zasada sie mnie nie tyczy bo ja po gimn i pedalowie 8)

13 sie 2007, o 20:02
**

Vendral skąd wytrzasnąłeś ten wzór??

Wytrzasnąłem z oficjalnej strony krawiectwa mundurkowego :lol: Było wiele mundurków. Możecie sobie pooglądać jakie mogły być. Macie tam jeszcze czapki i inny asortyment "młodego Giertycha" :D

http://wilk.wpk.p.lodz.pl/~whatfor/mundury_ss.htm

13 sie 2007, o 22:53
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona