Porada na temat odwolania sie od podpisanego oswiadczenia
Autor
Wiadomość
Sulik
@MODERATOR
Dołączył(a): 11 cze 2006, o 21:37 Posty: 2574 Lokalizacja: Krakow
Porada na temat odwolania sie od podpisanego oswiadczenia
Przykladowa sytuacja:
dostjemy do podpisania oswiadczenie/mandat/pismo - co kolwiek, przy okazji zaszla stresujaca sytuacja, pod stresem/przymusem podpisujemy ten papier, pozniej wracamy do domu i stwierdzamy "cenzura co ja zrobilem" czy nalezy mi sie odwolanie od tego w ciagu 7 dni ? czy tez nie ? a jak nie to w jaki posob uniewaznic tego typu pismo ktore zostalo podpisane pod wplywem sporego stresu a wiec i nie nastapilo do knca zrozumienie tamatu ?
z gory dzieki za pomoc
_________________ "Jak zobaczysz błysk nuklearny kucnij i zasłoń się."
22 sty 2007, o 19:32
jaozyrys
@MODERATOR
Dlatego się mysli zanim się podpisze, a nie że jakiś stres.. Napisałbyś chociaż co to, ale wg mnie to nic się nie da zrobić. Można ewentualnie szukać jakichś luk w samym oświadczeniu które doprowadziłyby do tego ze nie będzie ono miało mocy prawnej (bo samo będzie np. niezgodne z obowiązującym prawem albo źle sformułowane).
22 sty 2007, o 20:37
Sulik
@MODERATOR
Dołączył(a): 11 cze 2006, o 21:37 Posty: 2574 Lokalizacja: Krakow
podstawowa luka jest to ze nie ma 2 kopii dla mnie i osoby z ktora to jest podpisane
_________________ "Jak zobaczysz błysk nuklearny kucnij i zasłoń się."
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości