Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Ploty & dolegliwości VMC 
Autor Wiadomość
Post Ploty & dolegliwości VMC
Macie temat gdzie zgodnie z regulaminem możecie się wyszaleć !!
Bez łamania regulaminu mozna pisac swoje żale itp. etc.
Każdy z modemow czy administratorow jesli uzna za słuszne napewno odpowie w tym temacie , nie naginać regulaminu nie pisac głupot tylko żale i ew. pretensje zamiast pisac gdziekolwiek mozna napisać je tutaj !!
Na pytania "a dla czego " czy "z jakiej racji" odpowiedzą zainteresowani jesli uznają że powinni !! Macie szalejcie jesli taka wola userow
eko.

15 lis 2007, o 01:55
@MODERATOR

eee eko wiesz ze takie przyzwolenie to samobojstwo ? :P ale co tam xD jedziem ;p mi sie nie podoba ze duzo ludzi pisze kiedy spie i nie moge odpisac :lol:
snopek dla ciebie eko
Kod:
\\\///
 \\//
  ||
 //\\
///\\\

15 lis 2007, o 08:03

Post odp.
ja już widziałem o 6 rano tez posta XD ale ja wole się nie wypowiadać :)

15 lis 2007, o 08:28

Obrazek

mnie boli to że userów mną straszą :(

15 lis 2007, o 15:43
@MODERATOR

chcialem zglosic ze zostalem oszukany przez malutkiego admina! slucham tej piosenki o parabolach 47 godzine a jeszcze niema konca!

15 lis 2007, o 16:12
@MODERATOR

ja mam duży żal, zobaczcie z każdego tematu po chwili robi się siano. z tego również. czemu nie piszecie tych pierdół w luźnych tematach tylko wszędzie? jeśli dalej bedziecie tak sianować to forum długo nie przetrwa. powinny się sypać ostrzeżenia i bany, wtedy ludzie zaczną myśleć.
druga sprawa, jest na forum wiele osób niedocenianych, są tacy którzy piszą pierdoły że na wymioty/śmiech zbiera i mają *, a są tacy którzy nie mają żadnej choć pojęcie mają b.duże. wiem że gwiazdki nigdy nie będą odzwierciedlać umiejętności i wiadomości, ale chociaż userzy bedą czuli jakiś szacunek do innych.

majeranek (i parę innych osób) jak najbardziej za szelki powinien dostać *, a duuużo osób bana. tu już się nie wypowiem kto, ja mam swoje zdanie, nie bede robił za forumową kanalie.
za rady typu h3 tłuc młotkiem OD razu BAN! żadne ostrzeżenia.
z resztą pewnie wleci jednym wyleci drugim okiem co napisałem.

15 lis 2007, o 16:38

Ja mam żal!! , mysle ze kilka osób co to juz sie wpisało nade mną w tym temacie powinni byc zakuci w dyby. To jest temat na konkretna potrzebe, a wy ze wszystkiego robicie <swearword> gnój.

15 lis 2007, o 17:01

1. chciałbym się dowiedzieć w końcu kto mi wlepił kiedyś 2 zonki.
2. czemu takie osoby jak Majeranek nie mają *? Oponuję także za * dla Kyk'a, osoby teoretycy mają, praktycy nie mają
3. pragnę zauważyć że jajca w wykonaniu Fronta i Doznanie propaguje taki styl bycia i siana nie ubywa tylko przybywa! a nie chodzi o to by zatrudniać wiele osób do wywalania tylko aby siana nikt nie pisał. Bo coraz gorzej z tymi dziewicami...

15 lis 2007, o 17:16

ja mam duży żal, zobaczcie z każdego tematu po chwili robi się siano. z tego również. czemu nie piszecie tych pierdół w luźnych tematach tylko wszędzie? jeśli dalej bedziecie tak sianować to forum długo nie przetrwa. powinny się sypać ostrzeżenia i bany, wtedy ludzie zaczną myśleć.
druga sprawa, jest na forum wiele osób niedocenianych, są tacy którzy piszą pierdoły że na wymioty/śmiech zbiera i mają *, a są tacy którzy nie mają żadnej choć pojęcie mają b.duże. wiem że gwiazdki nigdy nie będą odzwierciedlać umiejętności i wiadomości, ale chociaż userzy bedą czuli jakiś szacunek do innych.

majeranek (i parę innych osób) jak najbardziej za szelki powinien dostać *, a duuużo osób bana. tu już się nie wypowiem kto, ja mam swoje zdanie, nie bede robił za forumową kanalie.
za rady typu h3 tłuc młotkiem OD razu BAN! żadne ostrzeżenia.
z resztą pewnie wleci jednym wyleci drugim okiem co napisałem.

O majeranku pisałem zeby sypnęli * ale bez odzewu :( chuopa znam osobiście i wim że co nieco wie :wink: Pozdro lufiarz !! !! :lol:
Za posty gwałcące podstawowe zasady BHP jak za starych dobych czasów spod lady 2 zonki polecą :) szanse wypada dać :wink:

od czasu do czasu sie zdarza napisać jakieś pierdoły ale trzeba troche tolerować bo jesli byłbym tutaj wcześniej to by mnie tu nie było :) :lol:

15 lis 2007, o 17:20
@MODERATOR

[
...gwałcące ...

a ten znowu swoje...

15 lis 2007, o 17:36

Post odp.
a myślałem, że tylko ja widzę, że gdzie Frony coś napisze to siano ... Front niby ma Moderatora ( spoko nie mam nic do tego ) ale śmiecić i z każdego jakiegoś tematu robić gówno to wasza specjalność nie długo będzie ... żale to żale ... Moderator powinien działaś na forum, a nie je dodatkowo zaśmiecać, co do * i nie * to ja się nie wypowiadam, bo mnie to rybka, kto co gdzie i jak :) a Front nie to, że Cię nie lubię, ale to jest forum, a nie Twoje życie, panują tutaj zasady Orografii, a nie chuopa ... czy coś innego nie możesz napisać chłopaka, albo po prostu napisać, że znam go osobiści i wie co nie co, a Ty wprowadzasz jakieś gówno na forum. Wcześniej jak ja za starych czasów trochę śmieciłem, to i bana dostałem ... i warna, a teraz widzę, bez sensu posty, i w ogóle .... Masarka niech, Admini się wezmą za forum, bo Tyle lat naszej pracy pójdzie się je*** .... Tylko ode mnie na tą chwilę ...
Bystry

15 lis 2007, o 17:46
@MODERATOR

Z góry przepraszam jesli sie myle ale wydaje mi sie ze komuś tu zal posladki zaciska bo inni maja * a on nie ma.
A Fuonciu, tobie tego moda to by najlepiej wyrwali...

15 lis 2007, o 18:23

:lol: Bystry za pisanie w sklepie że ktoś regulaminu nie przestrzega * nie będzie :lol: Jestem sianogenny :lol: hehe bystry pragnę zwrócić ówagę na to iż to pogaduchy i przy sianować czasem można :)

15 lis 2007, o 18:31
@MODERATOR

chcialem zglosic ze zostalem oszukany przez malutkiego admina! slucham tej piosenki o parabolach 47 godzine a jeszcze niema konca!

ja bym sluchal do teraz, od powstania watku, ale godzine temu mialem w sieci jakies spiecie czy cos i komp mi sie wylaczyl - a juz pojawil mi sie licznik odliczajacy do konca - czkala by mnie juz tylko 1 godzina 15 minut 2 sekundy zabawy do konca i takli klops :(

15 lis 2007, o 18:35

Co mnie boli ? Boli mnie to, że powstaje ZATRWAŻAJĄCA ilość kompletnego siana, czyli postów które czasem nic nie wnoszą, a do tworzenia siana przyczyniają się nawet pewien z modów (Front). Czy nadaniu każdego warna muszą towarzyszyć bezsensowne dopisy ? Można napisać dostajesz warna, ew. za co, i koniec.

Siano jest czasem na rozpaczliwie niskim poziomie, czego przykładem niech będzie np. ten wątek -> http://malutki.vitnet.pl/viewtopic.php?t=14863 który wg. mnie dawno powinien trafić na śmietnik, lub jak mówią na śląsku "chasiok".

Pozdro.

EDIT: Fajnie by też było, jakby wyznaczyć jeszcze dodatkowego moda do WMO, bo dział ten jest troche jakby porzuczony, np. w dwumetyloglioksymie wprowadziłem już edycję, i można by skasować posty z poprawkami (ja nie mogę bo jest odpowiedź), itd. Wydaje mi się, że byłoby też sensowne wywalanie kart o żenująco niskim poziomie, bo dochodzi do sytuacji, że wiele osób mogło by zrobić o wiele lepszą kartę, a tak to mogą najwyżej dopisywać swoje uwagi. Wiele jest kart gdzie zdjęcie jest jak z komórki, albo go nie ma (a moja karta wyleciała za brak zdjęcia) , a tekst wygląda tak:

gęstość: brak danych
temp. topnienia: brak danych
rozpuszczalność w wodzie: brak danych

etc.

15 lis 2007, o 20:22

15 lis 2007, o 20:36
Zasłużony dla forum

Szalony: Spokojnie, w końcu któryś mod/admin się wnerwi i rozgoni towarzycho :P

Hmm, jak na razie to jeden temat na siano jest dobrym pomysłem. Trzeba tylko dodać, że siano w innych tematach jest karalne...surowo :P
Coś tylko czuję, że za dwa, trzy dni będzie tutaj 1500 odpowiedzi zamiast piętnastu :P ( no ale od czego opcja czyszczenia tematu jest ? )

15 lis 2007, o 21:07

Lokalizacja: dawna swiatowa stolica siarki(Tarnobrzeg dla nie kumatych)
mnie trochę zenuje sprawa * no bo jesli ktos nie jest zawodowym chemikiem, dopiero zaczyna to ciekawe hobby nie ma zbyt dużej wiedzy z chemii teoretycznej i zadaje więcej pytań niż daje odpowiedzi to praktycznie nie ma szans na jakąś *.

15 lis 2007, o 21:07

Fajnie by też było, jakby wyznaczyć jeszcze dodatkowego moda do WMO

Z tego co mi wiadomo dopiero co został wyznaczony nowy mod więc daj mu trochę czasu :wink:

Obrazek

Obrazek

15 lis 2007, o 21:10
@MODERATOR

Ale jak bedzie sie staral to w koncu zdobedzie odpowiednia wiedze i dostanie **
A tak apropopo to moze wyslij tego posta jeszcze z 5 razy?

15 lis 2007, o 21:10

mnie trochę zenuje sprawa * no bo jesli ktos nie jest zawodowym chemikiem, dopiero zaczyna to ciekawe hobby nie ma zbyt dużej wiedzy z chemii teoretycznej i zadaje więcej pytań niż daje odpowiedzi to praktycznie nie ma szans na jakąś *.

ma szanse. Przykładem jestem choćby ja - skończyłem LO w klasie z chemią bez rozszerzenia, miałem trochę chemii na studiach a drobnym wkładem pracy dwie ** zarobiłem.

ray napisał(a):
A tak apropopo to moze wyslij tego posta jeszcze z 5 razy?

Czasem jak się silnik przywiesi to dwa posty lecą.

15 lis 2007, o 21:11

15 lis 2007, o 23:04
@MODERATOR

Macie temat gdzie zgodnie z regulaminem możecie się wyszaleć

15 lis 2007, o 23:09

selektywny wyrwany z calosci cytat (ulubiona bron politykow) trudno zgadywac co kto mial na mysli ale wydaje mi sie czytajac post E8 iz zamierzeniem nir byl kolejny watek 'Front pogromca' (bo o ile pamietam stad sie to wzielo :)) ale raczej cos innego ;)

Taka stodoła na siano juz była i została zamordowana :)
Jak ktos czul nieodparta potrzebe udzielenia sie na forum to mial do dyspozycji KaczaZupe :) Ale zupa zostala zdradziecko pozarta :)

15 lis 2007, o 23:52
@ADMINISTRATOR

Co do gwiazdek, to nie siedze na forum tak jak kiedys bo poporstu nie mam czasu na to a co za tym idzie nie wypatrze wszystkich wybijajacych sie osob. Więc jesli widzicie kogos komu nalezy sie * to piszcie do mnie na PW.

Co do siana, to FRONT pisz go mniej, juz kiedys mialem Ci to napisac ale.... zapomnialem ;)

Jesli jest ktoś chetny ze starszych bywalcow gwiazdkowiczów na moderatora to walić do mnie. Przyjme PIęCIU!

Pozdrawiam.

15 lis 2007, o 23:53
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona