Autor |
Wiadomość |
eko osiem[*]
|
Ploty & dolegliwości VMC
Macie temat gdzie zgodnie z regulaminem możecie się wyszaleć
Bez łamania regulaminu mozna pisac swoje żale itp. etc.
Każdy z modemow czy administratorow jesli uzna za słuszne napewno odpowie w tym temacie , nie naginać regulaminu nie pisac głupot tylko żale i ew. pretensje zamiast pisac gdziekolwiek mozna napisać je tutaj
Na pytania "a dla czego " czy "z jakiej racji" odpowiedzą zainteresowani jesli uznają że powinni Macie szalejcie jesli taka wola userow
eko.
|
15 lis 2007, o 01:55 |
|
|
doznanie
@MODERATOR
|
eee eko wiesz ze takie przyzwolenie to samobojstwo ? ale co tam xD jedziem ;p mi sie nie podoba ze duzo ludzi pisze kiedy spie i nie moge odpisac
snopek dla ciebie eko
_________________ <center>
"...ale to już tak jest, że chemia jest the best i tyle..."</center>
|
15 lis 2007, o 08:03 |
|
|
Bystry
|
odp.
ja już widziałem o 6 rano tez posta XD ale ja wole się nie wypowiadać
15 lis 2007, o 08:28 |
|
|
Front
Dołączył(a): 4 cze 2006, o 20:19 Posty: 1039 Lokalizacja: Warszawa
|
Dziewica dla Ekosa
mnie boli to że userów mną straszą
|
15 lis 2007, o 15:43 |
|
|
raymundo
@MODERATOR
|
chcialem zglosic ze zostalem oszukany przez malutkiego admina! slucham tej piosenki o parabolach 47 godzine a jeszcze niema konca!
15 lis 2007, o 16:12 |
|
|
Achtung
@MODERATOR
Dołączył(a): 30 lis 2006, o 20:07 Posty: 251 Lokalizacja: Londyn
|
ja mam duży żal, zobaczcie z każdego tematu po chwili robi się siano. z tego również. czemu nie piszecie tych pierdół w luźnych tematach tylko wszędzie? jeśli dalej bedziecie tak sianować to forum długo nie przetrwa. powinny się sypać ostrzeżenia i bany, wtedy ludzie zaczną myśleć.
druga sprawa, jest na forum wiele osób niedocenianych, są tacy którzy piszą pierdoły że na wymioty/śmiech zbiera i mają *, a są tacy którzy nie mają żadnej choć pojęcie mają b.duże. wiem że gwiazdki nigdy nie będą odzwierciedlać umiejętności i wiadomości, ale chociaż userzy bedą czuli jakiś szacunek do innych.
majeranek (i parę innych osób) jak najbardziej za szelki powinien dostać *, a duuużo osób bana. tu już się nie wypowiem kto, ja mam swoje zdanie, nie bede robił za forumową kanalie.
za rady typu h3 tłuc młotkiem OD razu BAN! żadne ostrzeżenia.
z resztą pewnie wleci jednym wyleci drugim okiem co napisałem.
_________________ koniec z piro :/
|
15 lis 2007, o 16:38 |
|
|
Afgan
|
Ja mam żal!! , mysle ze kilka osób co to juz sie wpisało nade mną w tym temacie powinni byc zakuci w dyby. To jest temat na konkretna potrzebe, a wy ze wszystkiego robicie <swearword> gnój.
_________________ Zakazuje modom dopisywania się do moich postów
|
15 lis 2007, o 17:01 |
|
|
Nostra
|
moje żale? a proszę...
1. chciałbym się dowiedzieć w końcu kto mi wlepił kiedyś 2 zonki.
2. czemu takie osoby jak Majeranek nie mają *? Oponuję także za * dla Kyk'a, osoby teoretycy mają, praktycy nie mają
3. pragnę zauważyć że jajca w wykonaniu Fronta i Doznanie propaguje taki styl bycia i siana nie ubywa tylko przybywa! a nie chodzi o to by zatrudniać wiele osób do wywalania tylko aby siana nikt nie pisał. Bo coraz gorzej z tymi dziewicami...
|
15 lis 2007, o 17:16 |
|
|
Front
|
|
15 lis 2007, o 17:20 |
|
|
raymundo
@MODERATOR
|
15 lis 2007, o 17:36 |
|
|
Bystry
|
odp.
a myślałem, że tylko ja widzę, że gdzie Frony coś napisze to siano ... Front niby ma Moderatora ( spoko nie mam nic do tego ) ale śmiecić i z każdego jakiegoś tematu robić gówno to wasza specjalność nie długo będzie ... żale to żale ... Moderator powinien działaś na forum, a nie je dodatkowo zaśmiecać, co do * i nie * to ja się nie wypowiadam, bo mnie to rybka, kto co gdzie i jak a Front nie to, że Cię nie lubię, ale to jest forum, a nie Twoje życie, panują tutaj zasady Orografii, a nie chuopa ... czy coś innego nie możesz napisać chłopaka, albo po prostu napisać, że znam go osobiści i wie co nie co, a Ty wprowadzasz jakieś gówno na forum. Wcześniej jak ja za starych czasów trochę śmieciłem, to i bana dostałem ... i warna, a teraz widzę, bez sensu posty, i w ogóle .... Masarka niech, Admini się wezmą za forum, bo Tyle lat naszej pracy pójdzie się je*** .... Tylko ode mnie na tą chwilę ...
Bystry
15 lis 2007, o 17:46 |
|
|
raymundo
@MODERATOR
|
Z góry przepraszam jesli sie myle ale wydaje mi sie ze komuś tu zal posladki zaciska bo inni maja * a on nie ma.
A Fuonciu, tobie tego moda to by najlepiej wyrwali...
|
15 lis 2007, o 18:23 |
|
|
Front
|
Bystry za pisanie w sklepie że ktoś regulaminu nie przestrzega * nie będzie Jestem sianogenny hehe bystry pragnę zwrócić ówagę na to iż to pogaduchy i przy sianować czasem można
|
15 lis 2007, o 18:31 |
|
|
Sulik
@MODERATOR
Dołączył(a): 11 cze 2006, o 21:37 Posty: 2574 Lokalizacja: Krakow
|
ja bym sluchal do teraz, od powstania watku, ale godzine temu mialem w sieci jakies spiecie czy cos i komp mi sie wylaczyl - a juz pojawil mi sie licznik odliczajacy do konca - czkala by mnie juz tylko 1 godzina 15 minut 2 sekundy zabawy do konca i takli klops
_________________ "Jak zobaczysz błysk nuklearny kucnij i zasłoń się."
|
15 lis 2007, o 18:35 |
|
|
szalony
|
Co mnie boli ? Boli mnie to, że powstaje ZATRWAŻAJĄCA ilość kompletnego siana, czyli postów które czasem nic nie wnoszą, a do tworzenia siana przyczyniają się nawet pewien z modów (Front). Czy nadaniu każdego warna muszą towarzyszyć bezsensowne dopisy ? Można napisać dostajesz warna, ew. za co, i koniec.
Siano jest czasem na rozpaczliwie niskim poziomie, czego przykładem niech będzie np. ten wątek -> http://malutki.vitnet.pl/viewtopic.php?t=14863 który wg. mnie dawno powinien trafić na śmietnik, lub jak mówią na śląsku "chasiok".
Pozdro.
EDIT: Fajnie by też było, jakby wyznaczyć jeszcze dodatkowego moda do WMO, bo dział ten jest troche jakby porzuczony, np. w dwumetyloglioksymie wprowadziłem już edycję, i można by skasować posty z poprawkami (ja nie mogę bo jest odpowiedź), itd. Wydaje mi się, że byłoby też sensowne wywalanie kart o żenująco niskim poziomie, bo dochodzi do sytuacji, że wiele osób mogło by zrobić o wiele lepszą kartę, a tak to mogą najwyżej dopisywać swoje uwagi. Wiele jest kart gdzie zdjęcie jest jak z komórki, albo go nie ma (a moja karta wyleciała za brak zdjęcia) , a tekst wygląda tak:
gęstość: brak danych
temp. topnienia: brak danych
rozpuszczalność w wodzie: brak danych
etc.
|
15 lis 2007, o 20:22 |
|
|
Afgan
|
Żenada Panie Front, ŻENADA.
|
15 lis 2007, o 20:36 |
|
|
o.r.s.
Zasłużony dla forum
Dołączył(a): 6 maja 2004, o 17:24 Posty: 983 Lokalizacja: Bobrosławiec Śl.
|
Szalony: Spokojnie, w końcu któryś mod/admin się wnerwi i rozgoni towarzycho
Hmm, jak na razie to jeden temat na siano jest dobrym pomysłem. Trzeba tylko dodać, że siano w innych tematach jest karalne...surowo
Coś tylko czuję, że za dwa, trzy dni będzie tutaj 1500 odpowiedzi zamiast piętnastu ( no ale od czego opcja czyszczenia tematu jest ? )
15 lis 2007, o 21:07 |
|
|
gwidon
Dołączył(a): 7 lis 2007, o 14:12 Posty: 64 Lokalizacja: dawna swiatowa stolica siarki(Tarnobrzeg dla nie kumatych)
|
mnie trochę zenuje sprawa * no bo jesli ktos nie jest zawodowym chemikiem, dopiero zaczyna to ciekawe hobby nie ma zbyt dużej wiedzy z chemii teoretycznej i zadaje więcej pytań niż daje odpowiedzi to praktycznie nie ma szans na jakąś *.
_________________ jak sie nie ma co się lubi to sie kradnie co popadnie
|
15 lis 2007, o 21:07 |
|
|
chemical_brother
Dołączył(a): 18 mar 2007, o 15:50 Posty: 327 Lokalizacja: jeleśnia
|
Z tego co mi wiadomo dopiero co został wyznaczony nowy mod więc daj mu trochę czasu
_________________ Chemia to nie gra...masz tylko jedno życie;(
|
15 lis 2007, o 21:10 |
|
|
raymundo
@MODERATOR
|
Ale jak bedzie sie staral to w koncu zdobedzie odpowiednia wiedze i dostanie **
A tak apropopo to moze wyslij tego posta jeszcze z 5 razy?
|
15 lis 2007, o 21:10 |
|
|
szalony
|
ma szanse. Przykładem jestem choćby ja - skończyłem LO w klasie z chemią bez rozszerzenia, miałem trochę chemii na studiach a drobnym wkładem pracy dwie ** zarobiłem.
Czasem jak się silnik przywiesi to dwa posty lecą.
|
15 lis 2007, o 21:11 |
|
|
Afgan
|
To nie miał byc temat na siano
|
15 lis 2007, o 23:04 |
|
|
raymundo
@MODERATOR
|
|
15 lis 2007, o 23:09 |
|
|
crazyuser
|
selektywny wyrwany z calosci cytat (ulubiona bron politykow) trudno zgadywac co kto mial na mysli ale wydaje mi sie czytajac post E8 iz zamierzeniem nir byl kolejny watek 'Front pogromca' (bo o ile pamietam stad sie to wzielo ) ale raczej cos innego
Taka stodoła na siano juz była i została zamordowana
Jak ktos czul nieodparta potrzebe udzielenia sie na forum to mial do dyspozycji KaczaZupe Ale zupa zostala zdradziecko pozarta
_________________ posiadane odznaczenia i ordery :
snopeczek sianka z kokardką - dar od doznanie@MODERATOR
|
15 lis 2007, o 23:52 |
|
|
=MaLuTkI=
@ADMINISTRATOR
|
Co do gwiazdek, to nie siedze na forum tak jak kiedys bo poporstu nie mam czasu na to a co za tym idzie nie wypatrze wszystkich wybijajacych sie osob. Więc jesli widzicie kogos komu nalezy sie * to piszcie do mnie na PW.
Co do siana, to FRONT pisz go mniej, juz kiedys mialem Ci to napisac ale.... zapomnialem
Jesli jest ktoś chetny ze starszych bywalcow gwiazdkowiczów na moderatora to walić do mnie. Przyjme PIęCIU!
Pozdrawiam.
15 lis 2007, o 23:53 |
|
|