Dołączył(a): 29 maja 2005, o 11:09 Posty: 623 Lokalizacja: Poznań
urodzeni 29 lutego
no i jest 29 lutego, fajna data, prawda? ktoś, kto urodził sie tego dnia, ma urodziny raz na 4 lata. Czy słyszeliscie o jakichs szczególnych cechcch, umiejetnosciach, osób urodzonych tego dnia? znacie kogos o takiej dacie urodzin?
i z netu:
Cytuj:
"Urodzeni w tym dniu [29 lutego] są prawi, humanitarni, życzliwie odnoszą się do innych, a ich zasady moralne są stałe. Mają skłonność do samotności i wykazują zainteresowanie rzeczami tajemniczymi, ukrytymi, mistycznymi. W codziennym życiu okazują dużo ostrożności, są małomówni i dość nieufnie odnoszą się do osób nieznanych”.
_________________ Kto chce, ten szuka okazji. Kto nie chce, ten szuka wymówki.
odp.
ja z 28 jestem Wszystkiego Naj z okazji urodzin Kochany Oxy
29 lut 2008, o 17:32
doznanie
@MODERATOR
ja akurat nie wierze, że kiedy kto sie nie urodził to taki jest - bzdura
ja się 13 urodziłem i jakiś pechowy nie jestem
i najlepszego lutowym solenizantom (ja tez )
_________________ <center>
"...ale to już tak jest, że chemia jest the best i tyle..."</center>
29 lut 2008, o 18:57
Drwall
No cóż, dziś moje urodziny, zaleta tego taka, że trudno o nich zapomnieć jak już są. Nie znam żadnych innych osób urodzonych tego dnia. Tak sobie myślę, jak coś jest raz na 4 lata, to milej jest, warto czekać, choć osobiście średnio lubię takie uroczystości jak urodziny czy inne takie. Najlepszego wszystkim innym jubilatom
29 lut 2008, o 19:48
Oxygenium
Dołączył(a): 29 maja 2005, o 11:09 Posty: 623 Lokalizacja: Poznań
Drwall napisał(a):
No cóż, dziś moje urodziny, zaleta tego taka, że trudno o nich zapomnieć jak już są. Nie znam żadnych innych osób urodzonych tego dnia. Tak sobie myślę, jak coś jest raz na 4 lata, to milej jest, warto czekać, choć osobiście średnio lubię takie uroczystości jak urodziny czy inne takie. Najlepszego wszystkim innym jubilatom
podpisuje sie wszystkimi łapami pod tym tekstem cztery lata czekania - tez to znam
i wszystkiego najlepszego
_________________ Kto chce, ten szuka okazji. Kto nie chce, ten szuka wymówki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości