Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
E papieros 
Autor Wiadomość

Post E papieros
Mam do kolegów pytanie czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z tym wynalazkiem
http://sklepy.allegro.pl/item812794890_ ... atisy.html
bo jestem na takim etapie że zastanawiam się nad zakupem.

14 sty 2010, o 13:28

http://forum.vmc.org.pl/viewtopic.php?t=17355&highlight=liquid

14 sty 2010, o 15:03

Jest to może i troszeczkę zdrowsze od normalnego palenia ale nadal szkodzi niestety ... chyba człowiek nigdy nie wymyśli fajek ,które nie szkodzą zdrowiu .... :cry:

14 sty 2010, o 16:24

A mi się wydaje że jest to o wiele zdrowsze od zwykłego palenia. Nikotyna sama w sobie w normalnych ilościach prawie nie szkodzi, chociaż są przypuszczenia że ma właściwości rakotwórcze. W zwyczajnym dymie tytoniowym najbardziej negatywnie działają substancje powstające w wyniku spalania oraz pierwiastki promieniotwórcze, które w tym przypadku chyba nie występują.
Pozdrawiam

15 sty 2010, o 20:01

No i stało się zakupiłem e papierosa.Po 5 dniach "palenia" mogę powiedzieć że to był dobry pomysł ,w cagu tego czasu wypaliłem 4 zwykłe papierosy. Wrażenia - do wszystkiego trzeba się przyzwyczaić tak samo do e-fajek ale jak już to ma się za sobą to super sprawa.Żona mówi że nie śmierdzę tak jak wcześniej ,dużo mniej mnie męczy poranny kaszelek palacza ,a co najważniejsze wydaje mi się że wreszcie mam szanse przestać palić co nigdy nie występowało ani z gumą ,ani z plastrami.

25 sty 2010, o 12:45

No i stało się zakupiłem e papierosa.Po 5 dniach "palenia" mogę powiedzieć że to był dobry pomysł ,w cagu tego czasu wypaliłem 4 zwykłe papierosy. Wrażenia - do wszystkiego trzeba się przyzwyczaić tak samo do e-fajek ale jak już to ma się za sobą to super sprawa.Żona mówi że nie śmierdzę tak jak wcześniej ,dużo mniej mnie męczy poranny kaszelek palacza ,a co najważniejsze wydaje mi się że wreszcie mam szanse przestać palić

Teraz za to będziesz ciągnął z epapierosa...

Cytuj:
co nigdy nie występowało ani z gumą ,ani z plastrami.

Spróbujcie pigułki, to bardzo skuteczna metoda 8) :lol: :wink:

25 sty 2010, o 15:50

Mam podobny problem i juz kilka prob za soba.Tego e-papierosa bardzo chwala moi znajomi.Niektorzy juz kilka lat nie pala i chwala sobie.Temat jest taki,ze bez silnej woli to nic nie pomoze.Ja probowalem pastylek NIQUITIN i moge powiedziec,ze bardzo zmniejszaja zle samopoczucie po rzuceniu.Od dzis kolejna proba...ciekawe,moze sie uda
Pozdrawiam

14 lut 2010, o 22:44
*

Trzymam kciuki za powodzenie !!!11one!one ;)
Kolejna, ale już ostatnia próba.

15 lut 2010, o 01:02

Dla kolegów którzy chcą pozbyć się śmierdziuchów z życia.
E-papieros jak dla mnie to było bardzo dobre rozwiązanie nie kupiłem papierosów od 25 dni ,dopaliłem tą paczkę którą miałem w domu i to wszystko.Jak na razie wydaje mi się że zostanę przy takiej inhalacji nikotyny.
Jeśli ktoś chciałby się przesiąść z analoga na e-papierosa to polecam wcześniej trochę poczytać http://forum.e-palarnia.pl/ ,myślę że najwięcej nieudanych prób z e-fajkami polegało na złym zakupie startowym.

16 lut 2010, o 10:57

To prawda , ja na początku kupiłem tańszą wersję elektronicznego papierosa i trochę sie zawiodłem , głównie dlatego , że miał kiepską baterię , którą ciągle trzeba było ładowac , co nie ułatiwało życia szczególnie w pracy .Jednak nie zniechęciło mnie to i zakupiłem trochę droższego i jestem bardzo zadowolony!

24 wrz 2010, o 09:40
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 10 ]