Pół godziny temu, przez jakiś czas przy wchodzeniu na stronę VmC wywalało do jakiejś dziwnej strony na której było napisane "Konto zablokowane". Na poczatku się przestraszyłem, że za coś bana dostałem -.- ale teraz wszystko wróciło do normy. Czym mogło to być spowodowane?
Pozdrawiam
Rajek
_________________ "Nie poradzisz nic bracie mój, gdy na tronie siedzi..."
19 kwi 2010, o 20:00
Sulik
@MODERATOR
Dołączył(a): 11 cze 2006, o 21:37 Posty: 2580 Lokalizacja: Krakow
pewnie błędem na serwerze domen
lub pracami technicznymi
_________________ "Jak zobaczysz błysk nuklearny kucnij i zasłoń się."
19 kwi 2010, o 20:07
maciekrz13
też to miałem i też pomyślałem że dostałem bana, ale przestałem tak myśleć bo przecież nic takiego nie pisałem za co bym mógł dostać
19 kwi 2010, o 20:49
Sulik
@MODERATOR
Dołączył(a): 11 cze 2006, o 21:37 Posty: 2580 Lokalizacja: Krakow
następnym razem, jak zaczniecie myśleć o banie, etc. przeczytajcie dokładnie komunikat
_________________ "Jak zobaczysz błysk nuklearny kucnij i zasłoń się."
Komunikat brzmiał dokładnie "Przepraszamy, konto zostało zablokowane", A ban na IP nie trudno dać, więc proszę się nie dziwić, że część z osób tak to odebrała.
_________________ "Nie poradzisz nic bracie mój, gdy na tronie siedzi..."
20 kwi 2010, o 06:21
raymundo
@MODERATOR
Jak ktoś ma czyste sumienie, pisze sensowne posty to nie ma się co bać że sie dostanie bana.
20 kwi 2010, o 06:57
Muody
*
Dołączył(a): 11 lis 2008, o 02:31 Posty: 251 Lokalizacja: z Epicentrum
No ja się bardziej bałem o bana ale dla całego forum..
Bardzo ciekawa sugestia Raymundo.."pisz tak, żeby przy następnej wizycie nie bać się o bana czy warna"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość