Jestem nowym użytkownikiem na tym forum, chociaż moje ogólne doświadczenia na przeróżnych forach jest duże i wiem iż nikt nie lubi pytań strasznie oklepanych powtarzanych już kilkanaście/dziesiąt razy to jednak muszę(chyba) ponownie poruszyć temat młyna kulowego... Dlaczego ? -W spisie treści nie działa mi żadna z 3 wymienionych tam stron odnośnie silnika do młynka lub ogólnie młynka. -Przekierowanie : Strona Vortalu>FAQ>2.Podstawy>Proch czarny (i w tym temacie jest odnośnik do węgla,młyna i fajerwerków [niestety nie działa mi żaden link]). -Wszelkie informacje jakie znajduje są szczątkowe ( Nie ma (bądź też po prostu mimo usilnych starań nie mogę jej znaleźć) strony z całkowitym obszernym objaśnieniem budowy,zasady działania itd.. (Tak,jestem tłumokiem pod względem wszelkiej elektroniki).
Mam nadzieje że ktoś mi pomoże,a wtedy kulturalnie podziękuje i... Zasypie go gradem kolejnych pytań (żarcik).
4 lis 2012, o 13:49
mar28
@MODERATOR
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości