Mam DUŻY problem a mianowicie kupilem uszkodzone :/ wykrywacze W-3-P mam znajomego elektronika ktory stara sie je "złożyć" do kupy ale: ten durny sprzęt jest jakoś kodowany i kolega nie wie jakich części użyć Potrzebuję schematu i jakiejś "ksiażeczki kodowej";) na to zeby wiedzieć co na co powymieniać. POMOCY! Z gory dzięki ps. Poprosiłem o pomoc wojskowych z forum wojskowego i skasowali mi posta :/ nigdy wiecej tam nie zajrze powiem delikatnie są bardzo niemili jest mi przykro nawet nie raczyli odpisac na pytanie "dlaczego"
21 wrz 2006, o 00:18
SUMAR
Witam!
cos mi tu nie gra przeca to taki prymitywny wykrywacz i zeby zaraz kodowany w wykrywaczach problem jest tylko ze zestrojeniem sondy
lap nr czlowieka ktory zna sie na wykrywce 0 602 488 494 powinien cus doradzic
a co do wojska to popier****** instytucja i przydomek "trep"jest na miejscu
_________________ niewazne jak wąską furtką przeciskac sie mam co spotka mnie z litanii kar sternikiem wlasnych losow jestem sam wlasnej duszy kapitanem
21 wrz 2006, o 00:42
Chlorek azotu
dzieki:) powiem wam ze juz wole policję od wojska Utwierdziło mnie to w przekonaniu ze teraz wojsko przyciaga debili, nie policja Ich pasja to postrzelac postrzelac i jeszcze raz postrzelac i swiata poza tym nie widza a wszystkich maja w d***e dzieki SUMAR wiedzialem ze tu mi ktoś pomoże
21 wrz 2006, o 14:26
jaozyrys
@MODERATOR
Re: Pomóżcie :)
Chlorek azotu napisał(a):
ps. Poprosiłem o pomoc wojskowych z forum wojskowego i skasowali mi posta :/ nigdy wiecej tam nie zajrze powiem delikatnie są bardzo niemili jest mi przykro nawet nie raczyli odpisac na pytanie "dlaczego"
Założę się, że zatytułowałeś temat tak samo jak tutaj ("Pomóżcie")
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości