Czy do silnika na karmelke można zrobic kanał paliwowy wiertarką?
30 cze 2007, o 19:51
Front
Dołączył(a): 4 cze 2006, o 20:19 Posty: 1039 Lokalizacja: Warszawa
Jeśli mówic"zrobic wiertarką" masz na myśli żeby ten kanał wywiercic to owszem można jednak proponuje to robic na wiertarce stołowej(czy jak się tam zwie takie co wierci pod kątem 90*) bo wiercone ręczną mogą wychodzic krzywe No i należy wspomniec żeby nie wiercic za ostro Jednak osobiscie preferuję inną metodę niż wiercenie...
30 cze 2007, o 20:02
Anonymous
Cytuj:
Jednak osobiscie preferuję inną metodę niż wiercenie...
Je też - zawsze robie w silniku kanał ołówkiem, jednak tym razem za późno zaczełem go wyciągac i karmelek zastygł. Ołówek przy próbie wyciągania sie złamał i jego połowa znajduje sie w silniku Zrobił bym nowy silnik ale nie mam już saletry Dlatego planuje zrobic kanał wiertarką
30 cze 2007, o 20:50
kewin444
Rozwierc ten olowek w tym kanale i git
30 cze 2007, o 22:54
Furion
Miałem podobnie z zielonym flamastrem. Wiertarka w dłoń i do wiercenia, chyba nie ma innej siły na wydobycie czegokolwiek z zastygniętej karmelki, no może poza zapłonem samego paliwa, ale tego chyba nie chcemy
3 lip 2007, o 19:17
prezes- the inventor
**
taa właśnie ze jest jeszcze jeden sposób na usuwanie karmelu z czegoś ;] pod wodę i płukać, szorować i co jakiś czas zmieniać wodę i karmel schodzi jak marzenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość