Witam Mam pytanie czy butapren lub inny klej tego typu, ew sylikon będzie dobrym lepiszczem. Wiele szukałem na forum ale dokładnej odp. raczej brak. Prosił bym o odpowiedz osoby która miała z tym do czynienia lub po porstu sie w tym orientuje. Dzięki
12 lis 2007, o 10:19
palasz
Dołączył(a): 6 lut 2005, o 11:23 Posty: 380 Lokalizacja: Tarnobrzeg
A powiedz mi co chcesz kleić ?
Ja mam na codzien doczynienia z klejami, gdyż badam ich własności na codzień opracowując nowe rodzaje klejów.
AP.
//edit scalanie postów
Oj, to musisz mi powiedzieć z czego sa elementy, które chcesz łączyć, a także jakie są warunki pracy elementu, temperatura, naprężenie, itp.
Na silnikach rakietowych się nie znam, ale jak mi powiesz to o ci pytam, powiem Ci czym to złączyć. Chyba, że ktoś z userów od rakiet ma gotowy sprawdzony klej.
_________________ gg: 1460353
12 lis 2007, o 10:39
Front
Dołączył(a): 4 cze 2006, o 20:19 Posty: 1039 Lokalizacja: Warszawa
Żywica Epoxydowa
jesli sylikon to silikon BEZBARWNY i koniecznie NEUTRALNY
12 lis 2007, o 17:24
krypton18
a skąd mogę uzyskac żywice epoksydową lub ten sylikon neutralny bezbarwny?? chodzi mi oczywiście o małe ilości.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości