Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Sparteina !!!!! gdzie to można znaleźć 
Autor Wiadomość
Post Sparteina !!!!! gdzie to można znaleźć
Sparteina !!!!! gdzie można znaleźć informacje na temat tego związku organicznego

30 sty 2006, o 14:38
jak widać na tym forum nikt nie wie gdzie znaleźć informacje na temat sparteiny mała podpowiedz jest to alkaloid może teraz coś napiszecie na moje pytanie please pogłówkujcie troche bo ja szukałem czegoś na temat tego związku ale nic nie mogłem znaleźć dzieki

30 sty 2006, o 15:22

Jaki nerwowy... Spokojnie znajdzie się ktoś kto udzieli Ci informacji... Może nie być łatwo bo z tego co wiem to Sparteina zalicza się do związków szkodliwych... No i popularna też nie jest... Jak dowiem się gdzie ją dostać dam znać... Zapewne bardziej obeznani w organice - NVX, Acetate i inni będą wiedzieli ale nie siedzą na forum 24h/dobe

30 sty 2006, o 16:04

sprubój moze napisać trzeci post w tej samej sprawie ;-) moze pomoże ;-) albo zwróci uwage sużb sprzątających ;-)
a co do
1.
Cytuj:
jak widać na tym forum nikt nie wie gdzie znaleźć informacje

Ładnie to tak insynuować dziwne rzeczy odnośnie urzytkowników forum ?
Interesujące cię informację możesz znaleźćw : bibliotece (ksiażki czasopisma) lub internecie. Adresy bibliotek w ksiazce teleadresowej a w internecie wyszukiwarki.

2.
Cytuj:
please pogłówkujcie troche bo ja szukałem czegoś na temat tego związku ale nic nie mogłem znaleźć dzieki

Zaciekawio mnie jak to w googlach nie ma ? no i są tysiace tego od pryszczy i wypadania macicy i zapladniania iv do bardziej poważnych ;-) w jezykach zakazanych (znaczy się innych niż polski i migowy)
Sugestia warto zaglądać na http://scholar.google.com/ i zapytać się ich co sądzą np o sparteine complex metal czy czymś innym co Cię interesuje ;-)

Zwróć uwagę na to iż odpowiedzialem Ci dokladnie na to o co pytałeś ;-)

A lokalni spece od alkaloidów napewno udzielą Ci sporo informacji tylko niepodpuszczaj i nie powielaj tego samego w kółko ;-)
A tak przy okazji to witaj na forum ;-) miło Cie tu widzieć;-)

30 sty 2006, o 16:08
PROFESJONAŁ

Zanim zaczniesz obrażać ludzi, wpisz w google hasło sparteine to jest angielska nazwa tego alkaloidu. Pojawia się tyle linków że na pewno coś znajdziesz.

30 sty 2006, o 18:23

30 sty 2006, o 22:33
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 6 ]