Dołączył(a): 20 kwi 2005, o 16:24 Posty: 248 Lokalizacja: bartenstein
stop drukarski
mam trochę stopu drukarskiego i dwa pytania :
1.jaki jest jego skład ? 2.jak wydzielic z niego w miarę czysty antymon lub jego związek,który mozna potem zredukowac do czystego Sb ? metoda utleniania płomieniowego odpada...
pozdrawiam i thx za podpowiedzi
_________________ "Nie odzywając się w towarzystwie ryzykujesz uznanie za głupka, odzywając się rozwiejesz wszelkie wątpliwości"
18 lut 2007, o 11:57
Anonymous
http://pl.wikipedia.org/wiki/Stop_drukarski Tu masz składy, ale musisz wiedzieć jaki to dokładnie jest stop drukarski Co do drugiego pytania to Ci narazie nie odpowiem bo nie chce palnąć czegoś głupiego a do końca nie jestem pewien
18 lut 2007, o 13:44
cooler33
Dołączył(a): 20 kwi 2005, o 16:24 Posty: 248 Lokalizacja: bartenstein
jest to stop czcionkowy o najwiekszej zaw. Sb
a własnie drugie pytanie jest najwazniejsze,zaraz poszukam w supniewskim-zdaje się,że hcl będzie ok
_________________ "Nie odzywając się w towarzystwie ryzykujesz uznanie za głupka, odzywając się rozwiejesz wszelkie wątpliwości"
18 lut 2007, o 13:58
emek
Dołączył(a): 20 wrz 2006, o 22:13 Posty: 57 Lokalizacja: miasto na 2 litery
A nie lepiej dorwac czysty antymon pierwiastkowy. Eko na pewno ma - jak co to u mnie tez sie znajdzie. Odzysk ze stopów wieloskładnikowych jest niefajny, a jak jeszcze tam sie cyna trafi to
18 lut 2007, o 22:23
eko osiem[*]
odp.
Tak eko ma nie bawil bym sie z tymi stopami w odzyski z tego co pamietam Pirom@n w tym temacie działał i ma doswiadczenie jesli mnie pamieć nie myli ,
eko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości