Ukraina! (zgodnie z regulaminem...)
W związku, że Pan moderator bezrefleksyjnie przeniósł wątek do kosza. (
https://forum.vmc.org.pl/viewtopic.php?f=44&t=29851) Rozumiem, że słowo MW poza "magiczną komnatą" wywołuję odruchy bezwarunkowe. Wobec czego postaram się nie naruszyć regulaminu, skoro nawet wojna i walka o wolność nie jest usprawiedliwieniem...
Podrzucajcie co macie bede składał do kupy, a poźniej dam do przetłumaczenia. Idea jest taka, że worek nawozu na miejscu wygrzebią albo mogą ze sobą zabrać z Polski zalać paliwem też nie problem, tylko trzeba ich nauczyć jak to odpalić. Tu trzeba troche kreatywności myślę, w stylu kwas z akumulatora, rtęć z termometru i podstawowa wiedza jak w miarę bezpiecznie uzyskać MWI, itp... Dodatkowo trzeba zasugerować jakieś sprytne sposoby tego odpalania, zdalnie, przewodowe, mechaniczne, czasowe, 'deską i gwoździem'... Najlepiej zeby to było dostepne powszechnie.
Pozdrawiam
Panie @Sulik, dziekuje za zainteresowanie i wywalenie posta, to i tak całkiem sporo, bo forum wygląda na zupełnie martwe. Tak jak wspomniałem za pomoc w organizacji tej akcji, oferuje jako firma opłacenie hostingu na najbliższe 5 lat oraz wsparcie IT przede wszystkim w formie naprawienia krytycznych problemów nękające to forum. Jeśli tylko zostanie wyrażone takie zainteresowanie dostarczę do właściciela forum pisemne oświadczenie od firmy. Jesli w dalszym ciągu naruszyłem regulamin, najmocniej przepraszam... Liczę na wyrozumiałość i KONTAKT!
Dla wszystkich którzy chcą pomóc proszę przesyłać zaszyfrowane materiały pod adres:
[email protected]Prosze nie pisać pod postem, w celu zachowania zgodności z regulaminem. Wszystko szyfrujemy!
Pub key: