Dołączył(a): 29 gru 2004, o 15:52 Posty: 128 Lokalizacja: Tomaszów Maz
Działanie broni
http://www.m1911.org/loader.swf http://www.sniperworld.com/glock/loader_g17_ver_1_4.swf Popatrzcie pouczcie się i dajcie wreszcie spokój z budowaniem broni palnej!!
Jak już ktoś chce niech kupi straszaka hukowego i jak dobrze popatrzy i pomysli to coś wymyśli a jak już bardzo chce podpaść organom ścigania to polecam kusze dużo łatwiej zrobić siła zależna od możliwości konstruktora i mniej hałasuje.
_________________ szkoła uczy, ale uważajcie czego...
17 mar 2006, o 19:27
Anonymous
a masz pokazane na jakimś karabinie ?
17 mar 2006, o 20:08
homar
**
Dołączył(a): 31 sie 2005, o 17:39 Posty: 86 Lokalizacja: Z d....domu
mleczarz bozia ci to w dzieciech wynagrodzi
Naprawde exstra ja sie bronią nie zajmuje ale mi to niezlie to zobrazowało
p.s muj sąsiad zrobił sobie kusze z resora jak mu wypaliła to przeciurawila karoseria w samochodzie
_________________ [Attendite a falsis prophetis.
GG:8454977
17 mar 2006, o 20:23
Anonymous
Nareszcie cos sensownego. Ta druga animacja uświadomiła mi jedno - Glock Perfection. Tu wszystko chodzi jak w zegarku. o 1911 już tego nie powiem, bo to konstrukcja stara i nie ma w niej nic nadzwyczajnego.
DOBREJ BRONI PALEJ NIE ZROBISZ W DOMU!!! No chyba, że masz centrum obróbcze Chiron i odpowiednie materiały. A jeżeli Ci sie to uda i to będzie nawet działało, to to będzie jednostrzałówka lup poproistu miałeś "fuksa".
P.S. Mleczarz czy masz może jeszcze inne takie "flasze"?
17 mar 2006, o 21:43
mleczarz
@MODERATOR
Dołączył(a): 29 gru 2004, o 15:52 Posty: 128 Lokalizacja: Tomaszów Maz
Zobacze przy odrobinie szczęscia i miejsca na jkaimś serwerze postaram się zarzucić płytkę z mojego szkolenia strzeleckiego gdyż mam taki przedmiot na studiach. Innych flashy na razie nie mam. BTW 1911 jest dośc długo produkowany i to chyba o czymś świadczy, tak samo jest z 4-taktowym zamkiem pomysłu Mausera rzeczy prawie doskonałych się nie zmienia o Glock i 1911 działają na tej samej zasadzie krótki odrzut lufy.
_________________ szkoła uczy, ale uważajcie czego...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości