Moderator: #Moderatorzy
marcepan napisał(a):szukam spłonki 8A-TAT lub schematu nie musi byś 8A-TAT bo to jest wojskowa wersja:) ale musi być Pobudzająca! jeśli ma ktoś lub wie jak coś takiego zrobić to prosze o odpowiedzi!
kul3k napisał(a):mogę Ci takowe coś sprzedać ĆWICZEBNE ( nie posiada jakichkolwiek substancji o właściwościach pirotechnicznych )
SBKch napisał(a):kul3k napisał(a):mogę Ci takowe coś sprzedać ĆWICZEBNE ( nie posiada jakichkolwiek substancji o właściwościach pirotechnicznych )
Ale reszta jest taka sama? Tzn. z aluminium, z identyczną miseczką i wgłębieniem kumulacyjnym
Kowal napisał(a):marcepan napisał(a):szukam spłonki 8A-TAT lub schematu nie musi byś 8A-TAT bo to jest wojskowa wersja:) ale musi być Pobudzająca! jeśli ma ktoś lub wie jak coś takiego zrobić to prosze o odpowiedzi!
Widzie że pytanie jest na poziomiezatem i odpowiedz tez będzie. Niewysiliłes sie zabardzo, a jak dostales schemat to zrobiłes wielkie oczy. Nikt Ci nienapisze skąd wziąsc ani jak zrobić. Ta komnata niema tego na celu. Zatem temacik można smialo wywalic do kosza. A i jeszcze jedno MWI niestosuje sie tylko w zapalnikach min lądowych i morskich oraz
spłonkach pobudzających i zapalnikach elektrycznych. Moja dobra
rada, najpierw sie doucz.
pozdro!
K.
marcepan napisał(a):Kowal napisał(a):marcepan napisał(a):szukam spłonki 8A-TAT lub schematu nie musi byś 8A-TAT bo to jest wojskowa wersja:) ale musi być Pobudzająca! jeśli ma ktoś lub wie jak coś takiego zrobić to prosze o odpowiedzi!
Widzie że pytanie jest na poziomiezatem i odpowiedz tez będzie. Niewysiliłes sie zabardzo, a jak dostales schemat to zrobiłes wielkie oczy. Nikt Ci nienapisze skąd wziąsc ani jak zrobić. Ta komnata niema tego na celu. Zatem temacik można smialo wywalic do kosza. A i jeszcze jedno MWI niestosuje sie tylko w zapalnikach min lądowych i morskich oraz
spłonkach pobudzających i zapalnikach elektrycznych. Moja dobra
rada, najpierw sie doucz.
pozdro!
K.
douczać się nie musze! bo nie wymieniałem wszystkich zastosowań MWI!
bo tego jest sporo a ja mapisałem w skrucie! to co mnie interesuje!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość