Witam wszystkich. Nazywam się Jan, mam 23 lata i jestem studentem technologii chemicznej na politechnice poznańskiej. Wasze forum znam od 15 roku życia, ale nigdy się specjalnie nie udzielałem i tylko korzystałem z waszych zasobów do pogłębiania swojej wiedzy chemicznej i pirotechnicznej. Mam za sobą syntezę HMTD, TetrAP`u, oraz CTAP`u. Robiłem ładunki z miedziankitu oraz anfo do masy 3 kg, detonowane na polanach za miastem. Wszystko to było robione z 4 lata temu i odkąd poszedłem na studia nie mam niestety gdzie tego odpalać więc mam małą przerwę od MW. Obecnie piszę pracę inżynierską zatytułowaną: "Technologie odzysku i zagospodarowania metali szlachetnych". Jak widziałem wątek był poruszany na forum lecz nie widziałem żadnych odnośników co do metod biometalurgicznych choć z tego co wiem to są one odwzorowaniem tradycyjnych metod hydro- i elektro-metalurgicznych. Do tego jestem piwowarem amatorem i czasem przeglądam forum browar.biz .Jak narazie robiłem tylko piwo z brewkitów ale mam w planach zająć się produkcją ze słodów jak już ogarną pracę inżynierską. To tyle na początek o sobie i mam nadzieję że będę tu mile widziany.
24 lis 2014, o 16:00
eko osiem[*]
@MODERATOR
Re: Witam forumowiczów
Jesteś mile widziany, witamy na forum tylko nie chwal się zbytnio tym co wcześniej robiłeś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości