Witam.
Mam na imię Dominik mieszkam w Lesznie (woj. Wielkopolskie) interesuję się naukami biologiczno-chemicznymi. Początek mojej pasji był bardzo dziwny, lecz z roku na rok umiejętności eksperymentatora rosły w siłę. Moim największym marzeniem to zostać nauczycielem biologii, chemii oraz edukacji dla bezpieczeństwa (dawnego PO). Moje ulubione działy tych nauk to pirotechnika, chemia doświadczalna, zoologia, bionika i biorobotyka. Dlaczego bionika i biorobotyka? ponieważ potrafię konstruować roboty dla zabawy i rozwijania umiejętności z zakresu robotyki. Dlaczego pirotechnika? dlatego, że lubię tworzyć materiały wybuchowe własnej roboty. Dlaczego chemia doświadczalna? bo lubię eksperymenty i zdobywanie praktycznych zdolności w dziedzinie chemii (lub w biologii) Dlaczego zoologia? po prostu kocham zwierzęta i ich tajemnice. To tyle o mnie. Pozdrawiam.
_________________ Naukowiec biologiczno-chemiczny i robotyki
24 paź 2014, o 18:19
compaqchemlab
Dołączył(a): 4 maja 2014, o 11:39 Posty: 1091 Lokalizacja: Cz-wa
Re: Witam.
Wież mi , nie chciałbyś zostać nauczycielem . godzinka lekcyjna i zapominasz , że sód to metal , bo tłumaczysz to tym "najmądrzejszym"
_________________ Cave me, Domine, ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości