Cześć Misie, Rybki i Żabki!
Cześć i czołem, kluski z rosołem!

Miło mi wszystkich poznać. Mam na imię Kasia i postanowiłam ogarnąć życie! Dziękuję za uwagę.
A tak serio, to mam maturę w tym roku

I w planach studia. I chciałabym pisać chemioszkę w rozszerzeniu. I brakuje mi elementarnej wiedzy. I nadrabiam. I o matko.
A tak o mnie: mam mnóstwooo zainteresowań (czyli pewnie żadnego tak na serio), dużo się rzeczy imałam, m. in. szeroko pojęte rękodzieło, szyłam, robiłam drzewka szczęścia, lepiłam, filcowałam, robiłam stare notatniki, umiem strzelać z łuku sportowego, lubię kuglarstwo, uczę się żonglować (z mizernym skutkiem), macham pojkami (skutek trochę lepszy, ale dawno już nie machałam i poza podstawy chyba nie wyszłam), interesują mnie podróże, różne reportaże, języki, próbowałam grać na gitarze, rysowałam i tak jeszcze pewnie sporo innych rzeczy robiłam, ale o nich nie pamiętam. Taką jestem słomą.
Po celu ogarnięcia życia zostawiłam sobie karate, książki i naukę. Czasem jakieś dłubanko twórcze. Uwielbiam fantastykę polską ale mam zamiar czytać coś pożyteczniejszego.
Jestem zawodowym marnotrawicielem czasu ( z wakacyjnymi przerwami na pracę w spożywczaku).
Chcę skoczyć wyżej tyłka.
Jestem gadułą. Mogę pytać o głupoty, ale nie denerwujcie się na mnie <3 Postaram się pomóc w czym mogę, mam dużo dobrych chęci i sympatyczna jestem chyba.
Proszę o wyrozumiałość

Miłego dnia!