Dołączył(a): 9 gru 2009, o 14:38 Posty: 167 Lokalizacja: Chojnów
Filmy
Witam!!!
może ktoś wie na lekcjach w gimnazjum nauczyciel pokazywał filmu o reakcjach chemicznych jak je przeprowadzać to jeszcze na kasetach filmy . to było jakieś szkolne wydawnictwo . Jak ktoś pamięta lub wie jak dana seria kaset się nazywa prosił bym o tytuł , ewentualnie wydawnictwo . Pozdrawiam
6 lut 2011, o 22:50
raymundo
@MODERATOR
Kurcze, a akurat mi szklana kula do wróżenia się gdzieś zawieruszyła. Nie wiem, może ktoś tu Ci z fusów albo kart wywróży którą akurat kasetę i którego wydawnictwa mają w Twojej szkole.
A jak nie to zadzwoń do wróżbity macieja.
7 lut 2011, o 00:15
nwro21
Dowiedziałem się że to były filmy z wydawnictwa "Nauka" ale niestety nigdzie na internecie nie mogę znaleźć tych filmów . Może ktoś z was ma ?
_________________ Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
4 mar 2011, o 22:49
nicnowego
@MODERATOR
może by tak w gimnazjum zapytać? najlepiej w tym w którym pokazywali. może nawet pożyczą?
_________________ nihil novi sub sole
"zadajmy sobie pytanie czy musiało do tego dojść?
skoro doszło to znaczy, że musiało!"
5 mar 2011, o 18:48
nwro21
pytałem się ..... ale niestety filmy są na kasetach a nie ma odtwarzarki kaset . A pamiętam że filmy były bardzo fajne dlatego próbuje je znaleźć w innej formie DVD lub na necie. Pozdrawiam
_________________ Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości