Synthos chemical award przeznacza milion na nagrodę
Autor
Wiadomość
misza847
Synthos chemical award przeznacza milion na nagrodę
Kojarzycie konkurs Synthos Chemical Award ? - https://www.youtube.com/user/Synthosgroup. W lutym 2017 roku zostaną ogłoszone wyniki konkursu na najlepszego chemika w kraju, macie swoich faworytów? Zgłosić może się każdy, kto nie ukończył 50. roku życia, interesuje się chemią i posiada na swoim koncie badania naukowe albo opracowane wynalazki, które mogą się przysłużyć rozwojowi przemysłu chemicznego. Nagroda to aż milion złotych
25 maja 2016, o 01:56
Kormoran
Re: Synthos chemical award przeznacza milion na nagrodę
Nie mam pojęcia, kto mógłby zasługiwać na taką nagrodę. W sumie mamy dużo utalentowanych chemików, tak czy inaczej nagroda przypadnie najlepszemu. Szkoda, że na wyniki trzeba tak długo czekać, no ale konkurs z tego, co widzę jest aż trzy etapowy.
30 maja 2016, o 23:52
misza847
Pewnie wpłynie dużo zgłoszeń w końcu jest o co walczyć, na wyniki rzeczywiście trzeba długo czekać, ale to dlatego, że konkurs dotyczy osiągnięć naukowych, nie jest tak łatwo wybrać jedną osobę i dać jej tytuł najlepszego w końcu mamy dużo utalentowanych naukowców.
16 cze 2016, o 22:38
compaqchemlab
Dołączył(a): 4 maja 2014, o 11:39 Posty: 1091 Lokalizacja: Cz-wa
Mnie award-ów w tym roku wystarczy. Co za dużo, to nie zdrowo Poza tym...są lepsi ode mnie czy od was
_________________ Cave me, Domine, ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo...
18 cze 2016, o 08:24
Kormoran
W lutym poznamy zwycięzcę, w sumie teraz trwają pracę nad wyłonieniem kandydatów, którzy przejdą do kolejnego etapu. Wydarzenie jest ciekawe, warto je śledzić. Może za rok również będzie zorganizowany tego typu konkurs.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości