Cześć mam stowrzyć prezentacje na temat pewnej awarii w zakladzie chemicznym w USA a dokładnie "Port Neat, Iowa, ammionium nitrate plant, Terra International, 13.12.1994r", a niestey nie moge znaleśc żadnej wzmianki o tym czy może mi ktoś pomóc cokolwiek znaleść lub wskazać jakieś wskazowkie gdzie mogłabym tego poszukać. Z góry dziękuje za jakąkolwiek informacje. :-)
25 lut 2008, o 18:23
agapitek
sorki dopiero teraz zauważyłam, maiło byc Port Nael a nie Port Neat, sorki za błąd i pomóżcie jak możecie :-)
Hasło klucz "Port neal + accident. Ale chyba nie znajdzie się więcej niż w tym dokumencie. Myślę jednak, że 114 stron o wypadku to zadowalający materiał do pracy
25 lut 2008, o 18:55
agapitek
dzięki za waszą wcześniejszą pomoc i jesli moge prości o jeszcze jedna prośbe, czy ktoś może posiada lub widział zdjęcia z tego wypadku to prosiłabym o informacje gdzie można by je znaleść.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości