Jestem nowy w temacie klejów, ale chcę przykleić papier do szyby, i chcę żeby nikt mi tego nie zerwał, bo nie wiem jak już mam walczyć z konkurencją, płacę za miejsce na reklamę a przyjdzie Ci taki i zerwie - no i nie upilnujesz chyba że ochroniaża postawisz 24h/dobę. No więc jakie dalibyście w tym temacie propozycje, czym to skleić najlepiej żeby nie dało się tego zerwać? Może nadruk na folii i folie nakleić? - Coś takiego już chyba gdzieś widziałem właśnie. Chodzi o to żeby sie musieli napracować żeby to zerwać, najlepiej tak to skleić żeby trzeba było igłą to później zeskrobywać :) Ale za razem żebym i ja się przy tym nie namęczył za bardzo, najlepiej by było posmarować klejem i przykleić. Propozycje :)
2 maja 2006, o 22:00
daniel90
taśma dwustronna jest cholernie trudna do zerwania, jakby dokładnie papier nią zakryć, to jest masakra. zawsze mam z nią problemy przy małych powierzchniach, przy większych... armageddon
2 maja 2006, o 22:06
palasz
Dołączył(a): 6 lut 2005, o 11:23 Posty: 380 Lokalizacja: Tarnobrzeg
Dokładnie możesz użyć tak jak kolega pisze, taśmy dwustronnej lub samej plastyfikowanej żywicy węglowodorowej odpowiedniej tak jak do taśm.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość