Witam mam problem zacznę od początku mamy konkurs na szopkę no i ja zrobiłem wymiary gigantyczne 1 metr wysokości ale jest w niej siano no i na środku tradycyjnie ognisko i tu mój problem chce żeby w czasie prezentacji stajenki z ogniska poszedł dym np. taki ja z fajki starczy w zupełności no ale jak to zrobić żeby się siano nie zajarało wymieliłem że wszystko spryskam szkłem wodnym ale co dalej jaka mieszanka będzie dobra a odpalać będę zapalarką
17 gru 2006, o 23:39
Bystry
nie no bez przesady pisałem zapalać elektroniczne i raczek hcl tam nie dam amoniaku tez nie to musze przewiz pare klilosów
18 gru 2006, o 16:14
Bystry
odp
Witam
Nie dość, że dałem gotowca to nawet " Dziękuję " nie powiedziałeś .... a co to jeżeli jest bezpiecznie zapakowany to nic się nie ma prawa stać ... sprubój, a nie porzałujesz
Pozdrawiam
Bystry
18 gru 2006, o 16:41
Anonymous
muwie ze nie dziki za troske pomoc ale nie to nie ma byc takie cos to ma być ze apale i bedzie tylko taki krótki syk mały dymek]
matey23// kiedy ty do cholery zassiesz tego plugina do mozlilli, jeżeli zobacze jeszcze jeden wyraz "muwie" etc. w twoich wypowiedziach to przysięgam że pożałujesz tego. I zmień podpis w swoich postach bo to pytanie kiedy dostaniesz gwiazdkę jest po prostu śmieszne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości