Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
nabór materiałów do kompilacji 2 
Autor Wiadomość
Post nabór materiałów do kompilacji 2
Uwaga! - ogłaszam nabór filmów i zdjęc do "polish amateur pyrotechnics compilation 2" Jeśli ktoś jest w posiadaniu jakichś ciekawych materiałów to proszę o podesłanie linka do ściągnięcia na adres : [email protected] (proszę o ewentualne wrzucenie tego na normalny serwer a nie np rapidshare gdzie trzeba czekac iles sekund albo kombinowac żeby sciagnac kilka plików w godzine, fotki możecie przysłac w załącznikach), od razu zaznaczam że mam zamiar to tylko zmontowac i anonimowo wrzucic na różne serwisy a nie łamac prawa autorskie osób, które nakreciły te materiały. Filmy i zdjęcia powinny spełniac kilka warunków:
- mają byc jak najciekawsze, efektowne i niespotykane w necie
(przeciez nie będziemy chwalic sie że jedyne co w Polsce umiemy zrobic to 4 gramy fotobłyska :D - mile widziane wszystkie wyrzutnie rakiet, granatniki, wielotonowe MW i tym podobne :-)
- wszystko co podrzucicie powinno byc wykonane amatorsko - zapłony pyłu weglowego z kopalń, testy MW na poligonach wykonywane przez profesjonalistów czy miny pułapki z iraku niestety odpadają :-)
- jak nazwa wzkazuje materiały muszą byc wykonane przez Polaków albo osoby czujące się Polakami :) [ żeby nie wyszło potem, że są tam jakies niepolskie materiały bo będzie,że wciskam ludziom kit]
- materiały muszą byc inne od tych co były w kompilacji 1 (to chyba oczywiste)
- tym razem chce dodac też fotki więc jak macie jakieś efektowne albo związane z przygotowywaniem wszystkiego na poligonie (w tym klimacie) to podrzuccie - oczywiscie zeby były jakos związane z pirotechnika ale nie np pół litra półprzezroczystego płynu w kolbie - chyba każdy zrozumiał o co chodzi
Na koniec powiem że teraz mam troche lepsze mozliwości montażowe więc powinno byc płynnie, bez zawiechy i postaram się, zeby wyszło lepiej niż kompilacja 1. to jak? pomożecie? :)

14 sty 2007, o 13:59

14 sty 2007, o 14:26
@ADMINISTRATOR

Nie, nie prowokacja. Znam autora czescie pierwszej.

Pozdro
Tchemik

14 sty 2007, o 16:05

Pozdro

14 sty 2007, o 17:29

W kompilacji 1 chyba trochę moło BHP było. Ale ja tam expertem nie jestem.

14 sty 2007, o 22:17
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 5 ]