Hej. Mam w ramach zaliczenia napisać coś o złączach typu polimer-polimer. Problem w tym, że nawet nie wiem jak tego szukać. W googlach nic nie ma. Czy ktoś orientuje się w temacie i mógłby mnie nakierować gdzie i jak tego szukać (język angielski też wchodzi w grę). Z góry dzięki
5 lip 2012, o 09:41
MacHalski
Dołączył(a): 3 gru 2008, o 21:32 Posty: 284 Lokalizacja: Tiutiurlistan
Re: złącze typu polimer-polimer
Hasło Google na dziś: "łączenie polimerów", "łączenie tworzyw sztucznych". Czym dokładnie ma być to "Coś"? To mają być metody łączenia, jakie polimery dają się ze sobą łączyć, czy jeszcze coś innego? Polecam poszukanie ebooków w stylu chemia/technologia polimerów.
_________________ Terz chcem gwiasdke.
5 lip 2012, o 15:28
o.r.s.
Zasłużony dla forum
Dołączył(a): 6 maja 2004, o 17:24 Posty: 983 Lokalizacja: Bobrosławiec Śl.
Re: złącze typu polimer-polimer
A o jakie konkretnie złącza chodzi ? Przede wszystkim powiedz czy chodzi o zagadnienia mechaniczne czy elektroniczne. W drugim przypadku poczytaj sobie o polimerach przewodzących. (w razie potrzeby służę pomocą)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości