Potrzebuje jakis wielki, skladajacy sie z bardzo duzo elemrntow wzor zwiazku organicznego. Musza sie w nim znajdowac formy cylkiczne ale nie tylko. Chodzi poprostu o jakis skomplikowany wzor. Ja niestety nie znalazlem wielkiego a moze macie jakies...i moglibyscie wkleic
Pozdro
_________________ ViValdis
30 kwi 2006, o 13:23
jaozyrys
@MODERATOR
Może witamina B12? Swoją drogą niedawno składałem jej model na chemie Jak chcesz coś większego, to możesz sobie wymyślić białko ze stu aminokwasów albo kawałek DNA, zresztą nie wiem po co ci to..
30 kwi 2006, o 13:38
Anonymous
Jak to po co, będzie teraz chciała podać nazwę systematyczną
30 kwi 2006, o 14:11
kliksiu
Dołączył(a): 9 kwi 2005, o 13:33 Posty: 434 Lokalizacja: z bacówki z winem :D
jaozyrys napisał(a):
Może witamina B12? Swoją drogą niedawno składałem jej model na chemie Jak chcesz coś większego, to możesz sobie wymyślić białko ze stu aminokwasów albo kawałek DNA, zresztą nie wiem po co ci to..
a z czego skladales ten model ?
Ja tez chetnie bym sie pobawil w modelowanie chemiczne ..
_________________ żaden dzień niejest dość wesoły aby niemożna się było uradować chemicznie *** http://prace.sciaga.pl/28690.html ***
na 666 postach koncze pisanie siana )
30 kwi 2006, o 15:06
P2O5
Dołączył(a): 11 sie 2005, o 13:17 Posty: 567 Lokalizacja: Warszawa
ViValdis napisał(a):
Potrzebuje jakis wielki, skladajacy sie z bardzo duzo elemrntow wzor zwiazku organicznego. Musza sie w nim znajdowac formy cylkiczne ale nie tylko. Chodzi poprostu o jakis skomplikowany wzor.
Hmm...
No to może pallitoksyna C<sub>129</sub>H<sub>223</sub>N<sub>3</sub>O<sub>54</sub>:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości