Witam,
Czy ktoś wie gdzie można kupić kolumnę rektyfikacyjną na szlify w której stosuje się wypełnienie z pierścieni lub rurek.
9 maja 2009, o 15:37
Acid-drinker
Dołączył(a): 27 gru 2004, o 22:40 Posty: 138 Lokalizacja: nie pamiętam
spróbuj na alledrogo czasem sie zdarzają
pozdro
A-d
_________________ Wszystko co napisałem na tym forum jest całkowicie zmyślone a ja nie posiadam żadnej wiedzy pirotechnicznej a tym bardziej praktyki....
19 maja 2009, o 22:17
chemik10
Nauczyciel
Dołączył(a): 30 gru 2007, o 21:59 Posty: 963 Lokalizacja: Katowice
W Chemlandzie mają dobry wybór szkła. Ceny niewygórowane, miła obsługa. Kiedyś zamówiłem u nich chłodnicę. Tylko przesyłka dużo kosztuje
A tu chyba kolumna, o którą chodzi:
http://www.chemland.pl/nowa_wersja/ofer ... ze+szlifem
_________________ <wyk> Państwo się nie martwią że brakuje miejsc, tylko wykład wszyscy mają w jednej sali, konkurs będziecie pisać w warunkach normalnych.
<g>Wolałbym w standardowych, kurtkę zostawiłem w szatni.
Kupie każdą ilość odpadów zawierających srebro, miedź (nawet zloto), po okazyjnych cenach, 1g = 0,4zł.
29 cze 2009, o 10:32
chemik10
Nauczyciel
Dołączył(a): 30 gru 2007, o 21:59 Posty: 963 Lokalizacja: Katowice
Przecież oni prowadzą normalny sklep internetowy, załóż konto i voila.
Ja kiedyś kupowałem tam bez konta, to mi wygrzebali towar, którego nie było w katalogu sklepowym Trochę dziwnie mi to zapakowali, ale to szczegół.
Do paczki dołączają paragon bądź fakturę VAT, zależnie, co sobie zażyczysz
_________________ <wyk> Państwo się nie martwią że brakuje miejsc, tylko wykład wszyscy mają w jednej sali, konkurs będziecie pisać w warunkach normalnych.
<g>Wolałbym w standardowych, kurtkę zostawiłem w szatni.
29 cze 2009, o 12:35
Dawifd
Ok.
A przesyłka ile wyniosła, za ile kg??
I czym przysylają??
_________________ niewazne jak wąską furtką przeciskac sie mam co spotka mnie z litanii kar sternikiem wlasnych losow jestem sam wlasnej duszy kapitanem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości