Cytuj: Bystry PostWysłany: Sob Gru 30, 2006 10:10 am Temat postu: odp. Witam 1) To nie znam nazwy, ale zdaje mi się, że służy to do odparowywania mieszanki i zbierania osadu z góry, ale nie jestem pewien więc nie powiem dokładnie Smile 2) Mi się zdaje, że to jest chodnica, do jakiejś małej ilości płynów tak mi się zdaje, bo wiedzę chyba coś czarnego i sugeruje się tym, że to jest wpływ wody, albo odpływ, ale pewnie się mylę. Pozdrawiam Bystry . melon PostWysłany: Sob Gru 30, 2006 11:14 am Temat postu: mam pytanie: czy na tyn pierwszym zdjęciu ta mniejsza kula (w środku tej większej) jest zrobiona ze szkła perforowanego? . matacz PostWysłany: Sob Gru 30, 2006 12:09 pm Temat postu: Hehe, to drugi wygląda raczej jak jakiś dzbanek do herbaty z podgrzewaczem i wmontowanym jakimś wlewem Wink . Elmo PostWysłany: Sob Gru 30, 2006 1:05 pm Temat postu: Troche malo na tych zdjeciach widac, ale to pierwsze to wydaje mi sie, ze to jest kolbka z zamontowana na stale laznia (albo przynajmniej mozna tego tak uzywac), a to drugie to zwykly duzy lej ostowy z jakims naczyniem (tak przynajmniej widz ena zdjeciu).
PS. Jest kilka tematow o takim tytule - moglby jakis mod wrzucic to wszystko do jednego zbiorczego tematu? |