Dołączył(a): 11 cze 2006, o 21:37 Posty: 2574 Lokalizacja: Krakow
pokrywanie teflonem
Witam,
znacie może jakąś firmę która zajmuje się pokrywaniem teflonem różnego rodzaju elementów ?
Przykładowo chciałbym oblać teflonem grzałkę elektryczną o pancerzu stalowym, jako że potrzebuje ją używać w agresywnym środowisku pracy a mam przynajmniej jedną taką na składzie i sądzę, że oblanie jej teflonem było by dużo tańsze niżeli kupowanie nowego pancerza np. ceramicznego bądź całej grzałki (1,5 kW długości jakiś 60-80 cm)
_________________ "Jak zobaczysz błysk nuklearny kucnij i zasłoń się."
24 paź 2009, o 20:31
vis
Dołączył(a): 7 lip 2007, o 15:10 Posty: 214 Lokalizacja: Don't Panic! We're From Poland
Widziałem gdzieś w sprzedaży drut oporowy, pokryty teflonem-może tą drogą było by Ci taniej, lepiej, łatwiej.
pasowałoby też jakoś ograniczać prąd na tej grzałce ...
24 paź 2009, o 21:13
raymundo
@MODERATOR
W moim notatniczku mam coś takiego:
Technicoat Sp. z o.o.
Ul. Krakowska 125
43-512 Bestwina
tel. 032 214 90 15
Kiedyś coś tam potrzebowaliśmy i zapisałem adres ale potem znalazło się inne rozwiązanie więc nawet tam nie dzwoniłem, ale spróbuj, ponoć zajmują się pokrywaniem teflonem różnych przedmiotów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość