Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
SPAT, SWAT oraz Air Soft Gun 
Autor Wiadomość

dobrą replikę idzie kupić od 300 w górę, to są 3 cyfry ;)

23 gru 2007, o 17:07
@MODERATOR

taniemilitaria - nie polecam :) wmasg.pl wszyscy znają?

23 gru 2007, o 22:04

Siergiej to tfoja broń główna ?? ?? Myślałem też nad 2gaziakami czyli Lara Front Bomb Raider hmmm

http://allegro.pl/item287009510_beretta ... ocja_.html

2 takie cuda jako broń główna :) co Wy na to ??

rozumiem że gaziaki strzelają jak półautomaty ?? czyli strzał i strzał bez przeładowania ??

24 gru 2007, o 13:17
@MODERATOR

IMO lepiej kupić jedną lepszą niż dwie słabe.. Co do tych powyżej, na bank nie będą działały w zimie - niewiele pistoletów na Green Gas nawet powyżej 200zł działa w zimie - pozostałe od razu tracą cały gaz (syfonują) albo dosłownie plują kulkami (ze wzgl. na niskie ciśnienie gazu, a po paru strzałach i tak syfon). Wbrew pozorom wolna ręka się przydaje, jak chcesz się gdzieś wspiąć czy whatever, potrzebowałbyś jednej/dwóch kabur.. Natomiast ruger jest całkiem przyjemny jak za tę cenę, nie licząc wyglądu i twardego spustu (co da się zniwelowac), o ile nie strzelasz z niego z bliska po mordzie.. chyba nawet działał na czystym propanie..

a, i tak - gaziaki działają jak półautomaty.. ale i tak nei mozesz z nich puścic serią całego magazynka bo spowoduje to ochłodzenie gazu i syfon. Ale krótsze serie żaden problem (chociaż co do tego STTI to tzrebaby poczytać opinie na forum wmasg - w ogole zanim cokolwiek kupisz sprawdz najpierw co tam o tym napisali na forum..)

24 gru 2007, o 14:59

Co do rugera wygląd troche prostacki ale przeca nie to jest najważniejsze :wink: Bliz widać iż jesteś userem owego rugera :wink: jaki to ma zasięg że tak pomiem skuteczny ??

Jakoż iż jestem lama: ów green gas nabija się do guna jak gasss do zapalniczek ?? :) czy trza kupywać syfony ??

24 gru 2007, o 15:38

Post odp.
Trzeba kupować syfonu :D i je się dopiero nabija :D wkładasz i działa :D bynajmniej w moim tak było :)

24 gru 2007, o 15:49
Odradzam stanowczo rugera, jest mocno ale niecelny, po za tym gaziaki nie bardzo sie nadaja na zime, co prawda jest gaz zimowy ale i tak wtedy strzelaja gorzej...

Cytuj:
dobrą replikę idzie kupić od 300 w górę, to są 3 cyfry

I tu sie nie zgodze z toba... bo dobra replike mozna kupic od okolo 800 zl i wzwyz... te powyzej 300zl to sa jak loteria... albo trafisz albo nie, tzn. trafi ci sie fajny karabinek, wymienne czesci pasuja i jest radosc z zycia. Mozna trafic tez odwrotnie, kulki slabo lataja, dupcy sie co chwile i jak sie cos wymienia to sie trza pilnikiem bawic... Ja sam mam AK47 CYMY i mi sie akurat trafil dobry :) Piknie strzela, mam go juz ponad rok, przebieg okolo 10tys kulek i ciagle rosnie :P Jedyne co w nim wymienialem to bateria, bo padla... Moi koledzy tez maja ak47 i ak74 cymy i wszystkie dobrze chodza... inny zas pokupowali jakies m16 P&J i sie rozdupcyly po 2 strzelankach.

Tak wiec polecic moge AK Cymy - AEG-i

A jesli chodzi o springi to smialo polecam tego shotguna:

http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=221

Mocny, ma ciekawa opcje RapidFire ( trzymamy spust i pompujemy ), maly i poreczny, jedyna wada to ciezko sie celuje na poczatku ale mozna sie przyzwyczaic :)

PS: Bystry co ty za farmazony piszesz... kupujesz butle z gazem i to wyglada podobnie jak butelka z gazem do zapalniczek... i w magazynku jest dziureczka i laduje sie to identycznie jak w zapalniczkach. Nie trzeba nic kupowac...

Pozdr
Wesołych Świąt

24 gru 2007, o 16:00
@MODERATOR

Post Re: odp.
Bystry napisał(a):
Trzeba kupować syfonu :D i je się dopiero nabija :D wkładasz i działa :D bynajmniej w moim tak było :)

to ty chyba jakąś replikę od ruskich z targu miałeś.. wszystkie normalnie się nabija jak wyżej majeranek napisał, natomiast repliki na CO2 działają na kapsułki 12g

na chwile obecną z najtańszych elektryków co mozna kupić to BOYI i ew. P&J II generacji, ale tylko u sprzedawców gdzie nie problemu z realizacją napraw gwarancyjnych, chociaż i tak do wszystkiego można stracić cierpliwośc i samemu naprawić ;)

24 gru 2007, o 16:49
@MODERATOR

@Front - nie ja jeszcze niestety nie posiadam ASG cały czas zbieram gotówke...

24 gru 2007, o 20:10
@MODERATOR

Niestety Fronciu, zmartwie Cie. Nie posiadam Rugera ino Berette, mechaniczną na razie. Podobnie jak większość ja dopiero zaczynam zabawę z ASG....

na razie zwykła broń, jak sie nas zbierze większa kupka to kupimy sobie AEG....

Studentem jestem i nikt, kto ma wódkę, nie jest mi obcy.

24 gru 2007, o 20:37
Ja w tym kierunku mam już trochę doświadczenia, 1,5 roku już sie "bawię". I jak chcecie kupować elektryki ( te tańsze ) to mogę smiało polecić repliki CYMY i polecam je kupować w jakimś sklepie, ze względu na gwarancję, często w tych chińskich replikach mogą być usterki i wtedy bez problemu o naprawę. Chińskie repliki są coraz to lepsze :)

Pozdr

28 gru 2007, o 20:47
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2