[poszukuje] czegos o analizie rentgenostrukturalnej
Autor
Wiadomość
matos
[poszukuje] czegos o analizie rentgenostrukturalnej
Witam, poszukuje ksiazek/plików/e-booków na tematy krystalografii oraz analizy rentgenostrukturalnej poziom podstawowy, taki dla studentów, jeżeli ktoś ma coś i chciałby się podzielić to byłbym wdzięczny
_________________ "Nauka to wiara w ignorancje ekspertów" - Richard Feynman
16 gru 2015, o 17:51
adam001d
@MODERATOR
Re: [poszukuje] czegos o analizie rentgenostrukturalnej
Jeżeli odpowiada Ci język angielski to coś się znajdzie, zainteresowany?
_________________ Przypominam o stosowaniu 2.4.3. punktu regulaminu!
Pisać posty komunikatywne, zgodne z przyjętymi zasadami ortografii i gramatyki. Jak się wkurzę - zacznę wywalać posty.
Nabijania postów też nie lubię, drażnią mnie goście, wcinają się wszędzie nie mając naprawdę nic ciekawego do powiedzenia.
20 sty 2016, o 15:22
matos
Zdecydowanie zainteresowany
20 sty 2016, o 15:50
adam001d
@MODERATOR
Załóż sobie darmowe konto na tej stronie, nic nie robiąc możesz pobrać do 10 plików, powinno Ci wystarczyć.
Nie sądzę, żeby było lepsze miejsce, to jest po prostu skarbnica ebooków, wiele jest po angielsku, polecam każdemu, nic za to nie dostaję.
Żeby się zarejestrować i pobierać chyba nie trzeba być mistrzem rosyjskiego, ja umiem tylko czytać i dałem radę.
_________________ Przypominam o stosowaniu 2.4.3. punktu regulaminu!
Pisać posty komunikatywne, zgodne z przyjętymi zasadami ortografii i gramatyki. Jak się wkurzę - zacznę wywalać posty.
Nabijania postów też nie lubię, drażnią mnie goście, wcinają się wszędzie nie mając naprawdę nic ciekawego do powiedzenia.
20 sty 2016, o 16:13
matos
Dzięki wielkie, ja co prawda po rosyjsku nic nie umiem, ale jeśli jest gwarancja, że w regulaminie po rejestracji nie ma nic o oddawaniu nerek to z pomocą tłumacza sie zarejestruje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości