Agatqa napisał(a):Całkowicie się zgodzę z Tobą Sulik, ale chyba wiem co autor miał na myśli. Faktycznie nie ma kosmetyków bez dodatku chemii, lecz autorowi zapewne chodziło o takie gdzie ich jest najmniej. Ciężko wskazać co i jak, bo nie wiem co Twoja kobieta lubi. Ja najczęściej używam pudru z firmy [link skasowany] i z moją twarzą jest wszystko w porządku. Najłatwiej będzie jak zamówisz i sprawdzisz, gdyż każdy z nas jest po prostu inny. Myślę że będzie ok.
Nie no wcale, żadnych związków chemicznych, cytuję ze strony:
talc, polymethyl methacrylate, dimethicone, silica, zinc stearate, ethylhexyl, methoxycinnamate, sodium potassium aluminum silicate, titanium dioxide, phenoxyethanol, hydrogen dimethicone, triethoxycaprylylsilane, caprylyl glycol, diisostearyl malate, 1,2-hexanediol, allantoin, magnesium stearate, ethylhexylglycerin, aluminum hydroxide
ps. ban dla Agatqa oraz MixerW za pozycjonowanie stron na naszym forum i posty nic nie wnoszące do działalności forum.
dodatkowo punkt 1.3 naszego forumowego regulaminu został złamany.
Wątek pozostawiam dla potomnych, aby i inni byli w stanie łatwo określić, jak wygląda naciąganie klientów na oferty robione przez marketing szeptany, a nie mający niczego wspólnego z prawdą.