Dołączył(a): 25 paź 2005, o 17:01 Posty: 64 Lokalizacja: Warszawa
U mnie w szkole jest jeszcze kilka siatek azbestowych. Tylko kilka, bo jakieś głąby je popsuły.
Odczynniki. Może mi sie wydawało, ale jak widziałem jakiś odczynnik przeterminowany o 20 lat, to aż miło się robiło, bo etykietka była taka "stylowa".
Ktoś tam pisał, że cyjanki zabijają powoli.
Proszę mnie poprawić, jeśli się mylę, ale czy cyjanki nie działają tak, jak tlenek węgla? Duże powinowactwo z hemoglobiną, zaczynają duscić i tego typu fajne sprawy? Chyba dość szybko działają.
4 maja 2006, o 23:00
Acid-drinker
Dołączył(a): 27 gru 2004, o 22:40 Posty: 138 Lokalizacja: nie pamiętam
Dobrze myślisz cyjanki powodują duszenie wewnątrz komórkowe, działają bardzo szybko
pozdro
A-D
_________________ Wszystko co napisałem na tym forum jest całkowicie zmyślone a ja nie posiadam żadnej wiedzy pirotechnicznej a tym bardziej praktyki....
4 maja 2006, o 23:55
palasz
Dołączył(a): 6 lut 2005, o 11:23 Posty: 380 Lokalizacja: Tarnobrzeg
Ja polecam płytki ceramiczne z Schotta. Gotowe ze statywem wkładki ceramiczne, doskonałe ... polecam.
Co prawda siatki stalowe z ceramiką również mam, ale nie zastąpią one tych płytek Durana.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości