Odpowiedz w wątku  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Pierwsze zakupy piro :-) 
Autor Wiadomość

Ja zawsze dostosowuje się do tego co chce zrobić ( co będę robić ) później kupuje a wy widzę jakoś tak chaotycznie wszystko kupujecie .
Jak by wam mieli zaraz wykupić wszystkie odczyny ... heh :)

Pozdro TB303

9 kwi 2007, o 01:36
**

moze nie o to chodzi ale naprawde lepiej kupić jest po 50 g "wszystkiego " i zobaczyć co najbardziej sie nam podoba. Zrobiłem fugasa i stwierdzam ze to nic fajnego, ale musiałem zobaczyć. Ale tez fakt ze takie zakupy robimy za 2 razem, bo na początek lepiej kupić minimalne postawy do 20 zł ~ 30 zł max bo jak nas nie wciągnie to kasy szkoda, bo niby kazdemu sie podoba ale to trzeba miec zapał i chęci i bynajmniej nie słomiany zapał...

Obrazek

9 kwi 2007, o 12:27

moze nie o to chodzi ale naprawde lepiej kupić jest po 50 g "wszystkiego "...

Jak kupiles 50 g paliwa do tego fugasa to zeczywiscie mozna stwierdzic ze to nic fajnego :wink:
Pozdro :D

9 kwi 2007, o 12:36

Mam pytanie: Chciałbym kupić kilka odczynników (m.in. KMnO4, pył Al i beznzoesan sodu) w B&K, ale na stronie B&K jest napisane, że "Asortyment pirotechniczny obsługujemy wyłącznie po wcześniejszym przesłaniu zamówienia pocztą lub faksem z pieczątką zamawiającej firmy". Jak to wygląda w praktyce? Jeśli jest to nie do obejścia, mógłby mi ktoś podać link do jakiegoś sprawdzonego sklepu wysyłkowego? Z góry dziękuje.
Pozdrawiam Volken.

12 kwi 2007, o 19:07
**

Jak kupiles 50 g paliwa do tego fugasa to zeczywiscie mozna stwierdzic ze to nic fajnego Wink
nie czepiamy sie słówków :P nafte mam na miejscu to 0,5 i bez probelmu aceton podobnie. ale Ba(NO3)2, inne sole chloran BNa Al Mg itp..zreszta co sie tu rozpisywać bede :P A teraz mi odczynniki gniją w labie bo i tak chodzic nie moge a taka łądna pogoda az sie prosi by cos porobić ;/

A co do sklepów to jest pełno, na pewno userzy na forum z kilkoma *, i oczywiście niezastąpiony Eko Osiem (dział sklep), jeżeli on czegoś nie ma (lub nie bedzie miał za kilka dni) to to nie istnieje :wink:

Obrazek

12 kwi 2007, o 22:37
Post KUPIĘ
Kupię kwas siarkowy pilnie!!!
Ma ktoś na sprzedanie??? (kwas oczywiście stężony :D )
Piszcie na maila 8)
Czekam na odpowiedzi!!! !! !! !!

21 kwi 2007, o 11:42
**

koleś wiesz jak śmiecisz ? na takie rzeczy jest specjalna komnata w której sie umieszcza takie posty jak twój ! a ty to tutaj piszesz :/ koszyczek ? :P

21 kwi 2007, o 12:51

A w dziale "Przywitaj sie" nie dales ogloszenia?! Dawaj w kazdej komnacie to przczytaja... Acha, no i w kazdym poscie tez. :roll:

21 kwi 2007, o 12:53
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3