Dołączył(a): 17 sty 2005, o 11:05 Posty: 375 Lokalizacja: katowice
Poziom tego forum leci na łeb na szyję... szkoda że nikt się nie kwapi aby coś takiego wyżucic jak najdalej. Rozumiem że tu tak jest i 70% ma 14 latek no ale hmm może lepiej niech zdechnie śmiercią naturalną niż czytać pierdoły czym tu się naćpać aby 7 przypadków "wykuć" Takie coś to na bravo.pl lepiej by pasowało.
ze branie vitaminek itp. to ćpanie to jeszcze nie slyszalem
23 sie 2007, o 09:50
chemical_brother
Dołączył(a): 18 mar 2007, o 15:50 Posty: 327 Lokalizacja: jeleśnia
[/quote]Poziom tego forum leci na łeb na szyję... szkoda że nikt się nie kwapi aby coś takiego wyżucic jak najdalej. Rozumiem że tu tak jest i 70% ma 14 latek no ale hmm może lepiej niech zdechnie śmiercią naturalną niż czytać pierdoły czym tu się naćpać aby 7 przypadków "wykuć" Takie coś to na bravo.pl lepiej by pasowało.[/quote]
Mikor w końcu jesteś w komnacie Pogawedki wiec o co chodzi?
_________________ Chemia to nie gra...masz tylko jedno życie;(
23 sie 2007, o 13:58
Ce-Ha
mikor kretynami możesz obrzucac osobe co widzisz co dzienie rano w lustrze ale nie mnie!! to po pierwsze. Po drugie pytanie było czy niesłyszeliście o jakiś srodkach na pamieć. więc napisałem to co słyszałem. a że to niektórym pomaga w nauce na przykład na jakieś większe zaliczenie to ich sprawa, jeśli ktoś jest w kropce to jak się mówi tonący brzytwy się chwyta! A ja tutaj nienamiawiam do brania. tylko napisałem co słyszałem. Po trzecie jak bys niezauwazył temat jest w pogawędkach, a tu sie pisze różne rzeczy niekoniecznie podwyszające poziom forum bo tematy typu jakiej muzyki sie słucha czy jakie zna sie przepisy to raczej niepodnosci poziomu forum, i ani tym bardziej go niezaniża bo to wszystko jest w dziele pogawędki. tak więc jak chcesz poczytać o czymś bardziej ambitnym to poszperaj w innych działach np w chami organicznej, analitycznej, itp
pozdr
23 sie 2007, o 23:10
Front
Dołączył(a): 4 cze 2006, o 20:19 Posty: 1039 Lokalizacja: Warszawa
...
Ostatnio edytowano 26 lut 2008, o 18:56 przez Front, łącznie edytowano 1 raz
23 sie 2007, o 23:22
osmolony
srodki na pamiec , poprawienie stanu umysłu :
chemia : PIRACETAM
natura : regularny sen , lekkostrawna dieta , regularne cwiczenia fizyczne
najlepiej połączzyc all i po problemie z kłopotami z nauka czy uczuciem ciągłego zmęczenia
9 sty 2008, o 02:02
doznanie
@MODERATOR
Doznanie wpadl na genialny pomysl - NIE SIANOWAC i bedziecie wyspani
A tak na serio to polecam pelna diete + 8h snu i bedzie good
_________________ <center>
"...ale to już tak jest, że chemia jest the best i tyle..."</center>
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości