Dołączył(a): 29 maja 2005, o 11:09 Posty: 623 Lokalizacja: Poznań
Wesołych Świąt
Za kilka dni Święta. Życze wszystkim, by były po prostu piękne. Spokojne, wśród tych, którzy Was kochają i tych, których Wy kochacie. Poza tym fure prezentów pod choinką, udanego sylwka i nowego roku jeszcze lepszego, niż ten, który sie kończy
a przy okazji mam prośbę. Kliknijcie tutaj i poczytajcie:
jesli "ubierzecie" i wyslecie choinke z zyczeniami do kogoś bliskiego, zrobicie tej osobie wielką radość. Gdy ta osoba odbierze życzenia, sklep przekaże 10 g karmy dla zwierzat w schronisku. Nam zajmuje to chwilkę, a zwierzaki w schronisku dostana jedzonko.
_________________ Kto chce, ten szuka okazji. Kto nie chce, ten szuka wymówki.
Ostatnio edytowano 23 gru 2007, o 12:34 przez Oxygenium, łącznie edytowano 2 razy
21 gru 2007, o 22:07
doznanie
@MODERATOR
Ja również życzę wesołych radosnych zdrowych szczęśliwych i owocnych w to co kochacie ( chemia ) świat
i pamiętajcie KARP TEZ CHCE ŻYĆ I MIEĆ SPOKOJNE ŚWIĘTA !!
_________________ <center>
"...ale to już tak jest, że chemia jest the best i tyle..."</center>
21 gru 2007, o 22:12
$13rg1ej
@MODERATOR
Dołączył(a): 21 maja 2006, o 12:53 Posty: 497 Lokalizacja: Pułtusk/Warszawa
Ja także życze wesołych Świąt, zdrowia, szczęscia itd
[u mnie bedą to święta pod zankiem matmy i chemii - niestety narazie z chemii to niezbyt ciekawa teoria wiązań...]
odp.
W sklepie czysto to tutaj napiszemy Wesołego Jajka Mokrego dyngusa Życzy Bystry A tak na poważnie, to wesołych świąt, żebyście spędzili je w ciepłym gronie rodzinnym Żeby spełniły się wszystkie wasze marzenia, bo co to za życie bez marzeń
Bystry
22 gru 2007, o 11:05
beatchemik
@Bystry - a co to za marzenia, które się spełniają ?
Życzę wszystkim spokojnych, wesołych, dobrych oraz ciepłych świąt spędzonych z bliskimi ( dla mnie to niemożliwe )
Żebyście tak świeżo ubranej choinki nie podpalili i dużo prezentów, które i tak nie są najważniejsze!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości