Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
"March's Advanced Organic Chmistry 5" 
Autor Wiadomość

Post "March's Advanced Organic Chmistry 5"
Poszukuję powyższej książki w Internecie, jednak jak do tej pory nie udało mi się jej znalźć. Dlatego zwracam się z prosbą do osób, które mogłyby udzielić mi jakichś informacji o niej. Szukam także innych książek przydatnych w zrozumieniu i teoretycznym opanowaniu syntezy organicznej .

15 lip 2008, o 17:23

Jest na gigapedia.org i nie tylko 5-ta edycja.

16 lip 2008, o 02:11

W jaki sposób można ją z tej strony pobrać? Czy jest to w ogóle możliwe?

16 lip 2008, o 10:41

Owszem, jest to możliwe. Przeglądając stronę z poziomu gościa nie widzisz linków - trzeba się zarejestrować na gigapedia.org . Mógłbym je tutaj podać,
ale zawsze wychodzę z założenia że minimum które można zrobić samemu trzeba zrobić samemu. Tak jak wejście na stronę, zarejestrowanie się i sciągnięcie co potrzeba, albo przeszukanie netu za pomocą Googli. To ostatnie
również szybko wynajduje działające linki do ebooków (5-tą edycję znalazłem w 20 sekund). Odpowiadam w tym temacie tylko dlatego że sprawa jest uczciwie postawiona: Poszukuję powyższej książki w Internecie, jednak jak do tej pory nie udało mi się jej znalźć.
Gdyby zdanie brzmiało "nie mogę znaleźć" albo "nie ma" - oznacza to permanentne lenistwo ze strony szukającego (niby) danego booka i - z mojej strony - brak odpowiedzi lub proste info w stylu "szukaj dalej" albo po prostu: "Google" (zależnie od humoru :wink: ). M'sACh jest na tyle popularna że net jest pełen działających linków dla 4, 5, i 6 edycji.

16 lip 2008, o 11:09

Dziękuję za tę radę. Rzeczywiści należało zarejstrować się, po czym pojawiają się linki.

16 lip 2008, o 13:06
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 5 ]