Dołączył(a): 23 maja 2007, o 19:33 Posty: 163 Lokalizacja: Lublin
F 1 -Polak w ekskluzywnym gronie
sport dla niektorych smiertelnie nudny,bez wyrazu i niesprawiedliwy,lecz dla innych jest pasja i maja na jego punkcie totalnego bzika.
ja ostatnio dolaczylem do gronach tych drugich.po sukcesach Roberta Kubicy zaczalem ogladac wyscigi f1 i musze przyznac ze coraz bardziej mnie one wciagaja.wszystkie te nowinki technicznie odnosnie samochodow i urzadzen w nich stasowanych sa naprawdę interesujace. nie na darmo jest to najdrozszy sport swiata.a dodatkowo przepisy i obyczaje panujace w f1 dla niektorych wydajace sie glupie i bezsensowne po glebszym wczuciu staja sie zrozumiale i uzasadnione.
a teraz troche o glownym (dla mnie) bohaterze f1.nie wiem dlaczego,ale w internecie Robert Kubica jest strasznie krytykowany przez internautow(glownie sa to dzieci neo,ale mniejsza).moim zdaniem Kubica w kazdym wyscigu pokazuje klase i nieprzecietne umiejetnosci.przy takim samochodzie jakim dysponuje osiaganie drugich czy trzecich miejsc jest czyms niewyobrazalnym.cale bmw a w szczegolnosci szefostwo powinno wreszcie docenic Polaka i traktowac go przymajmniej na rowni z heidfeldem (czy jak go tam sie pisze).wydaje mi sie ze w tym teamie niemiec ma jakas taryfe ulgowa.traktowany jest pierwszorzednie a Kubica jest zawsze tym wyjsciem awaryjnym (a moze sie uda).
jestem dumny ze taki ktos jakl Robert Kubica jest Polakiem,tak jak ja.
20 lip 2008, o 21:02
Front
Dołączył(a): 4 cze 2006, o 20:19 Posty: 1039 Lokalizacja: Warszawa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości