Dołączył(a): 14 lut 2007, o 17:02 Posty: 5 Lokalizacja: www.e-odczynniki.pl
Drodzy koledzy
W porowaniu np do BG, osobiscie nie wymagam platnosci za certyfikaty jakosci.
Wszystkie oferowane produkty maja aktualne certyfikaty i kazdy kto o nie poprosi dostanie je ZA DARMO, w porownaniu do B&G.
Ma ma tajemnic, na co moge dac certyfikat to o tym informuje i daje na prosbe.
Drogi B&G sam sciagnoles tytul aukcji nie pytajac o pozwolenie.
I sam wiesz ze to jest cover aby przeslo przez allegro bo to towar UN z Hazardami C i R
Towar posiada cenzurke i jest przesylany tylko FCL i FTL a nie PKP.
Uwazam za naganne pobieranie oplat za certyfikaty, wszyscy powinni miec do tego wolny dostep.
Dodam swoje 3-grosze , jako pracownik allegro blokowałem już kilka akcji tego typu z służbowego konta , pewnie w wolniejszej chwili zrobię ponownie i wywalę wszelkie kclo3 urotropiny i metanole z wiadomych racji nie bacząc do kogo należy oferta
Pyskówki i górnolotne uwagi z cytatami pseudo administracji nie są mile widziane powodując tylko zamieszanie w temacie
Snop- techniczny znaczy techniczny certyfikaty na bazie ptaszków chińskich wcześniej przetłumacz na Polski bo zastosowanie weterynaryjne nie jest przeznaczone dla ludzi
KClO3 techniczny jest tani bo zanieczyszczony ,obojętnie czy w zastosowaniu herbicydowym czy piro istotne jest to ze tani i dostepny jeszcze narzazie.
Pitolenie babci czyli certyfikaty nieznanego pochodzenia zastosować można w WC inne zastosowanie podobnie jak poprzednie będzie bolało w zastosowaniu .
Może czasem certyfikat łatwiej było by kserować na papierze toaletowym miał by on wtedy jedno z zastosowań celowe i bezbolesne .
Męczyć zaczyna mnie ten temat z oczywistych racji
tyle od
eko
28 sty 2009, o 03:28
SBKch
Zasłużony dla forum
Dołączył(a): 4 mar 2005, o 10:38 Posty: 249 Lokalizacja: Starachowice
Uhm, czyli jak zwykle
28 sty 2009, o 04:19
B&G
PROFESJONAŁ
$nop napisał(a):
W porowaniu np do BG, osobiscie nie wymagam platnosci za certyfikaty jakosci.
Poważnym klientom dołączam te kwity.
Nie mam natomiast czasu, ochoty i kasy, żeby dla każdego 0,5 kg siarki
sterczeć przy ksero i produkować "papier toaletowy". Dlatego wprowadziłem odpłatność za świadectwa jakości.
Wystarczy, że czasem muszę wystawiać nikomu do niczego niepotrzebne faktury na 5zł brutto .
Co do "techniczności" chloranu, to jak będę miał w świadectwie i na fakturze "cz.", to będę go sprzedawał jako czysty. Skoro jest napisane techniczny, to sprzedaję jako techniczny, a nie cz. lub cz.d.a.
Jeżeli chodzi o chloran na allegro, to mam na piśmie odpowiedź od serwisu, że jest "cacy" i nie widzą przeszkód. Lista towarów zakazanych na Allegro, to osobny temat .
G.M.
P.S.
Ja również jestem za przeniesieniem tego tematu do właściwego działu.
30 sty 2009, o 02:17
eko osiem[*]
odp.
SBKch napisał(a):
Uhm, czyli jak zwykle
Co jak zwykle
ile razy można tłumaczyć niedouczonym co jest cacy a co nie
Na wydziale niedouczonego można oblać i niech spada na drzewo tutaj każdy student nawet ubogi w szare komórki pisze co chce , zamiast ironii i krytyki napisz kilka mądrych postów popraw działanie forum w godzinach nocnych bo od dawna szwankuje
temat jest meczący bo nudny , w ramach dodatkowych zajęć na uczelni polecam pozycje dotyczące określania czystości w zw. chem. itp.
eko
30 sty 2009, o 03:18
SBKch
Zasłużony dla forum
eko osiem napisał(a):
"Pyskówki i górnolotne uwagi z cytatami pseudo administracji nie są mile widziane powodując tylko zamieszanie w temacie"
Jak zwykle odpowiedź w stylu podwórkowców (inne słownictwo, lecz sens ten sam) zamiast konkretów i próby rzeczowej rozmowy.
B&G sprzedaje ten (ten sam?) importowany (z zapewne chin?) chloran jako czysty 99,5%, to samo tamta druga firma (choć sama sobie zaprzecza pisząc że jest czda, nazwy sa jednak dość ogólnikowe, minimalny skład procentowy bardziej konkretny), Ty twierdzisz że jest techniczny (i to poniżej 90%), choć go na oczy nie widziałeś - na jakiej konkretnej podstawie, chcę wiedzieć, bo też planuję zakup pewnej partii towaru.
eko osiem napisał(a):
popraw działanie forum w godzinach nocnych
Jak bym miał na to jakiś wpływ... hosting na razie jest taki a nie inny i tego nie zmienię.
30 sty 2009, o 04:17
eko osiem[*]
odp.
SBKch napisał(a):
eko osiem napisał(a):
"Pyskówki i górnolotne uwagi z cytatami pseudo administracji nie są mile widziane powodując tylko zamieszanie w temacie"
Jak zwykle odpowiedź w stylu podwórkowców (inne słownictwo, lecz sens ten sam) zamiast konkretów i próby rzeczowej rozmowy.
Widzisz styl pisania mam nadzwyczaj luźny bo tak chcę lub lubię , nie do ciebie należy jego ocena W każdej konwersacji by odbywała się merytorycznie potrzeba partnera do rozmowy dla którego pewne zagadnienia są na tyle oczywiste by dalej rozmawiać o konkretach istotnych ,inaczej rozmowa zamiast się rozwijać trąca o brak edukacji na pewnym poziomie .
SBKch napisał(a):
Ty twierdzisz że jest techniczny (i to poniżej 90%), choć go na oczy nie widziałeś - na jakiej konkretnej podstawie, chcę wiedzieć, bo też planuję zakup pewnej partii towaru.
Ponownie oceniasz nie mając o tym zielonego pojęcia
Na jakiej podstawie twierdzisz ze go na oczy nie widziałem nie wiem mało mnie to obchodzi , ocenianie zacznij od siebie bo ostatnio z uwagi na awans zachowujesz się "górnolotnie" w ocenach do wszystkich .
Jeśli planujesz zakup tego typu towaru to zamów te 2-3kg u kogokolwiek i przestań nudzić .
eko.
31 sty 2009, o 01:24
SBKch
Zasłużony dla forum
Luźny, nie luźny, nie ma znaczenia, układasz wypowiedzi tak aby okazywały pogardę i lekceważenie dla innych. Nie ma sensu tu tego roztrząsać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości